Sari la conținut

Monica Pop avertizează: Insist asupra acestor aspecte. Vă rog să transmiteți tuturor cunoscuților dumneavoastră

Monica Pop trage un semnal de alarmă în ceea ce privește anumite leacuri băbești la care lumea apelează de multe ori pentru tratarea ochilor.

Medicul oftalmolog este de părere că toată lumea trebuie să afle că astfel de tratamente pot genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

„Vă rog, pe toţi cei care citiți această avertizare, daţi mai departe pentru a preveni o eventuală nenorocire”, spune medicul oftalmolog.
Advertisement

„Așa-zisul tratament al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substanțe, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

Nici legume sau sucurile lor, nici ceaiuri de orice fel (de mușețel, cu atât mai puţin), nici creme, soluţii, NU, NICIODATĂ LA OCHI!! Una din cele mai periculoase așa-zise tratamente este cel cu MIERE, aceasta putând duce urgent la opacifierea corneei şi la pierderea vederii”, scrie pe blogul său medicul oftalmolog Monica Pop.

Citeste si:

„Nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente nu au vreun efect in sfera oftalmologică.

Insist asupra acestor aspecte şi va rog să transmiteți tuturor cunoscuților dumneavoastră.

De principiu, nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente vândute ca ajutătoare pentru ochi sau vedere nu au de cele mai multe ori vreun efect in sfera oftalmologică”, mai spune medicul oftalmolog Monica Pop.

Monica Pop, avertisment crunt: ”Aproape toată lumea va muri de această boală”

Monica Pop, medic oftalmolog, a declarat, la un moment dat, că ”aproape toată lumea va muri de această boală”. Iată avertismentul crunt!

”Numărul de bolnavi de cancer va crește într-un viitor apropiat, că toată lumea va muri de această boală. Asta spune un prieten al meu, medic. Eu nu știu dacă așa este”, spunea medicul Monica Pop, cu mai mult timp în urmă, potrivit Antena 3.

Se pare că a avut dreptate, căci numărul cazurilor de cancer crește alarmant și face ravagii în jurul pacienților.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.