Categories: Ştiri sănătate

Monica Pop despre moartea lui NOSFE. Analiza raportului medical. De ce a murit, de fapt, NOSFE: „Foarte mare grija la lucrurile astea”

Lumea muzicală a fost în șoc în momentul în care trupa Șatra Banz a anunțat decesul unuia dintre fondatorii ei, celebrul Nosfe. Monica Pop a comentat ce anume a dus la decesul artistului. Potrivit medicului, mulți tineri se confruntă cu aceste probleme.

La trei zile de la moartea subită a lui Nosfe de la Șatra Benz, raportul medico-legal a arătat că artistul a suferit un infarct. Totuși, ce a provocat acest infarct este încă necunoscut. Cu puțin timp în urmă, în cadrul unei intervenții la Antena 3, medicul Monica Pop a dezvăluit care ar putea fi, de fapt, cauza decesului.

Medicul a început prin a preciza că nu este cazul să se meargă pe varianta unui deces provocat de consumul de substanțe interzise și a vorbit despre pericolele epuizării și a stilului de viață plin de adrenalină al artiștilor.

„Nu cred că e cazul să vorbim din start despre substanțe. (…) În primul rând, sunt total împotriva aceste epuizări. Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. (…) Să nu mai spuneți niciodată cu adrenalina, pentru că e o mare prostie. Adrenalina face o vasoconstricție mare și poate provoca orice. (…) Adrenalina este ceva foarte nociv. Cineva care are o predispoziție cât de mică, despre care habar nu are, se poate întâmpla ce ați văzut, la orice vârstă”, a spus medicul Monica Pop, la Antena 3.

Totodată, specialistul a tras un semnal de alarmă asupra consumului de cafea și băuturi energizante, care poate fi fatal, cum ar fi posibil să fi fost în cazul lui Nosfe.

„Știu foarte bine ce se întâmplă cu artiștii în general, ei nu se duc ( n.r. la analize) decât atunci când sunt într-o stare proastă cu sănătatea. (…) Bineînțeles că beau toți cafele, beau băuturi energizante. Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient, pentru orice fel de om care nu știe el că e pacient, dar uite că se întâmplă. Băuturile energizante se vând, eu n-aș vinde așa ceva niciodată, n-aș permite. Am văzut și elevi de școală care fac așa ceva. Foarte multe grijă cu lucrurile astea și cu adrenalina mai încet, dacă se poate, deloc”, a continuat specialistul.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

25 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

56 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică