joi, decembrie 8, 2022

Anunțul decesului rapperului Nosfe a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urmă cu câteva ore susținuse un concert alături de Șatra Banz și lansase o melodie alăturide Guess Who.

Instepectoratul de Poliție a transmis printr-un comunicat că:

”La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Surse au declarat pentru Știrile ProTV că artistului i s-ar fi făcut rău și ar fi consumat droguri.

Cu doar câteva ore înainte să moară, NOSFE ar fi susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, NOSFE, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

Cine a fost Nosfe

Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Acesta este artist al label-ului Seek Music, activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z..

Se pare că primul său concert, a avut loc în orașul său natal, Galați, iar cel de-al doilea, în Brăila. Artistul Nosfe s-a făcut remarcat și prin intermediul colaborării cu artista Ruby, cu piesa „Condimente“, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Te-ar mai interesa: Ai un risc major să dezvolți cheaguri de sânge dac...

„ Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”, a declarat Nosfe, în cadrul unui interviu.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private