Sari la conținut

Monica Pop face apel la toată lumea: „Grijă mare, români!”

Cunoscutul medic Monica Pop atrage atenția asupra apariției unei noi înșelătorii care este propagată prin intermediul rețelelor de socializare. Iar numele unor medici cunoscuți este folosit de cei care se află în spatele înșelătoriei pentru a păcăli românii.

Ulei de canabis pentru paraziți

„Altă mare ticăloșie pe Facebook! Vânzare de droguri prin reclame în numele unor medici! CunoscuțI! De ce, Facebook??!! Anunțați și dvs, (cei care vedeți reclama) Politia și Agenția antidrog!

Cică eu recomand ulei de canabis pentru paraziți! Altă mare înșelătorie!!! Doamne ferește! Numai retardații pot crede o asemenea aberație! Grija mare, români! Fiți deștepți, nu cadeți în plasa acestor mari nemernici care vor acum să vândă și droguri! Oriunde vedeți, raportați-I și anunțați Politia imediat!

Facebook, de ce permiteți asemenea mizerii periculoase??!! Vânzare de droguri ?????!!!!”, a scris Monica Pop, pe pagina de socializare.

Medicament minune pentru redarea vederii

Nu este prima dată când Monica Pop trage un semnal de alarmă referitor la astfel de înșelătorii. În trecut, cunoscutul medic acuzat că imaginea sa a fost folosită pentru promovarea unui „medicament minune care redă vederea fără intervenție”. Medicul oftalmolog făcea apel la cetățeni să nu se lase înșelați.

„Altă înșelătorie oribilă şi periculoasă pe FB. Tot pentru naivi şi creduli. Interviu fals, inventat, inexistent!

Cum să credeți într-un medicament minune care redă vederea fără nicio intervenție.

Cum poate crede cineva că eu mă pot preta la asemenea mizerabilă reclamă?!

Niște nemernici fără scrupule folosesc numele meu (și nu numai) pentru a înșela și câștiga bani prin înșelătorie.

Fiți atenți! Nu cumva să cumpărați”, scria atunci dr. Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Nu există pastilă minune de slăbit

Altă data imaginea sa a fost asociată cu un medicament de slăbit.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente”, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur! E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!”, era mesajul Monicăi Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel