luni, august 8, 2022

Monica Pop îi ia apărarea Danei Budeanu: „Certificatul de vaccinare este absolut inutil!/ Un test ar fi altceva, doar că oamenii nu au bani”.

Editura Curtea Veche Publishing susține campania de vaccinare anti-covid, anunțând că oferă câte o carte celor care se vaccinează în perioada 7-16 mai şi prezintă dovada în librăriile Diverta din Bucureşti.

Dana Budeanu: „Fătălăilor, marș!”

Dana Budeanu a recționat la acest mesaj discriminatoriu, în opinia ei, transmițând pe Facebook că nu va mai cumpăra cărți de la Curtea Veche și nimic de la Diverta.

Te-ar mai interesa: Secretul unui zâmbet sănătos și frumos împărtășit ...

„Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a fost mesajul Danei Budeanu.

Ulterior acestui mesaj, Curtea Veche a ironizat-o pe Dana Budeanu, spunând că editura ia în serios pierderea oricărui cititor și că va simți lipsa creatoarei de modă. Mai mult de atât, editura a scris cu majuscule, așa cum obișnuiește să își scrie mesajele Budeanu, un anunț conceput în stilul acesteia:

„Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Te-ar mai interesa: Ai senzația de nod în gât? Cauze posibile și anali...

https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/05/curtea-veche-dana-budeanu-vaccin.jpeg

Monica Pop: „Certificatul de vaccinare este absolut inutil!”

Medicul Monica Pop susține punctul de vedere al Danei Budeanu. Dr. Pop consideră că toate aceste facilități oferite de diverse companii persoanelor vaccinate sunt discriminatorii. Mai mult de atât, medicul Monica Pop spune că certificatul de vaccinare este inutil, din moment ce orice participant la un spectacol, chiar dacă are certificatul în mână, poate fi bolnav.

„Eu cred că are dreptate! Categoric este o discriminare! Dar, lăsând la o parte discriminarea, constat în continuare că cei care decid nu știu lucruri medicale elementare și anume că orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Deci orice participant la un spectacol care are în mână un certificat de vaccinare, poate fi bolnav! La ce folosește atunci certificatul de vaccinare, că nu înțeleg?

Te-ar mai interesa: Menopauza prematură poate crește riscul de insufic...

Deci, încă o dată, INMS-ul a transmis cifra oficială săptămâna trecută, acum probabil că sunt mai mulți, de 30.000 de vaccinați care au făcut boala. Deci vaccinul determină ca persoana respectivă să facă o formă ușoară, dacă face boala. Dar nu are nicio legătură cu contaminarea. Se poate contamina orice vaccinat! Și atunci întreb: la ce folosește certificatul?

Oricare care intră într-o sală de spectacol poate fi bolnav, el fiind vaccinat. Și atunci la ce folosește? Consider că este absolut inutil. Un test ar fi altceva, doar că oamenii nu au bani. Ca să meargă la un spectacol și așa costă biletul… Dacă își mai cumpără și teste pentru a merge la spectacol se ajunge la niște sume pe care oamenii nu și le pot permite. Deci este cât se poate de prost organizat.

Te-ar mai interesa: Cel mai sănătos și eficient exercițiu, potrivit pe...

Eu cred că ar fi perfect să fie posibilă participarea la un spectacol cu distanțare și mască, așa cum a mai fost! Când a fost acum câteva luni așa, s-a îmbolnăvit cineva? Are cineva vreo știință că, într-o sală de spectacol unde se lucra cu 30%, s-a îmbolnăvit cineva? Nu! Deci este absolut inutil acest certificat la spectacole, concerte, la meci, etc”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private