luni, mai 16, 2022

Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la utilizarea unor medicamente, a căror efecte secundare sunt extrem de grave!

Cu toate că medicii cunosc potențialul fatal al acestor medicamente utilizate pe termen lung, ele continuă să fie promovate și recomandate pacienților.

Printre medicii care au lansat un semnal de alarmă privind aceste medicamente se numără și medicul oftalmolog, Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Două senzații corporale care indică un nivel ridic...

„Singurii care le recomandă în continuare sunt ginecologii, fără a lua în calcul că riscul de accidente cerebrale e foarte mare atât în cazul persoanelor cu probleme vasculare, tromboze, cât și în cazul femeilor sănătoase. Din 100 de femei, cinci pot experimenta aceste efecte.

Acestea din urmă conțin atropină și beladonă, contraindicate în glaucom.

Acum câțiva ani, într-o singură noapte, mi-au venit șapte pacienți cu pupilele dilatate și vedere proastă. Nu luaseră niciun medicament, nu sufereau de nicio boală. Toți mâncaseră un anumit tip de halva cu beladonă”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop la România TV, citat de playtech.ro

Te-ar mai interesa: „Nu mi-am putut înghiți saliva”. Semne și simptome...

Anticoncepționalele, în doze mari, sunt asociate cu tumori uterine, tumori ale glandei mamare și hiperplazie intraductală a glandei mamare, spun studiile efectuate. În același timp, s-a constatat că folosirea în exces de anticoncepționale are ca efect perturbări ale somnului.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private