joi, octombrie 6, 2022

Doamna doctor Monica Pop atrage atenția guvernanților cu privire la sistemul de sănătate și la plățile pe care cetățenii le efectuează către stat prin intemediul cotizațiilor la sănătate.

Potrivit doamnei doctor, oamenii ajung să moară cu zile din cauza faptului că operațiile, precum cele de cancer nu sunt decontate de Casa de Asigurări.

Redăm mai jos mesajul integral al dr. Monica Pop:

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

„Atenție Guvern, Minister, Parlamentar, toată media. Foarte important! În Constituție este consfințit dreptul la sănătate!

Oamenii plătesc asigură lunar! Nu pentru a muri cu zile. Operațiile de cancer trebuie să fie acoperite de CASA (gratuite pentru pacienţii asigurați) şi la clinicile private.

E gratuit doar tratamentul radio şi chimio, NU şi operațiile, deşi au o importanță covârșitoare pentru viaţa pacienților.

Inadmisibil!

Bolnavii sunt tot mai mulți, programările tot mai lungi, Oamenii au dreptul să trăiască. Plătesc asigurări, bani grei. De unde să scoată bani pentru privat. Vreți să se moară pe capete?!

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Propunere în regim de urgenţă! Arătați că vă pasă”, scrie medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private