luni, mai 16, 2022

Monica Pop, oftalmolog celebru, trage un nou semnal de alarmă în ceea ce privește reclamele înșelătoare, mai ales cele care promit că vom scăpa de ochelari sau că ne îmbunătățesc vederea.

Medicul specialist spune că produsele prezentate în acest gen de reclamă nu ajută și ne pot face mai mult rău decât bine.

„Rog pe toţi cei care citiţi să distribuiţi şi să spuneţi cui puteţi să nu se ia nimeni după reclame în sfera OFTALMOLOGIEI referitoare la vreo îmbunătăţire a vederii cu fel de fel de manevre, exerciţii, picături miraculoase (care pot face mult rău; de ex, picăturile care “albesc” ochii roşii dau creşteri ale tensiunii intraoculare sau chiar arteriale şi ochi uscat, deci atenţie mare), creme (!!!!) sau ochelari miraculoşi!

Te-ar mai interesa: România a pierdut încă o somitate din lumea medica...

Cei care fac asemenea reclame nu spun şi cât RĂU pot face produsele lor, căci nu au niciun interes. Arată doar aşa-zise “avantaje”, frecvent absente sau, adesea, mult mai mici faţă de efectele negative!

medic

Lucrul bun în orice domeniu medical nu are nevoie de reclamă!

Singurele sfaturi le puteţi primi EXCLUSIV de la medicii specialişti, care au tot interesul să le fie bine pacienţilor. Lucrul bun în orice domeniu medical nu are nevoie de reclamă!! În plus, procedurile cu adevărat folositoare sau revoluţionare se vor face întotdeauna (şi sau doar) în ţările dezvoltate, în America de Nord şi Europa de Vest.

Te-ar mai interesa: FDA a aprobat un nou tratament pentru tratarea dia...

Dacă există soluţii recent descoperite pentru boli grele, să fiţi siguri că ele vă vor fi transmise de medicul dumneavoastră şi veţi afla de ele repede.

Sunt şi unele care nu fac rău, dar nici bine, sunt doar pentru naivii care plătesc bani munciţi din greu, pentru nimic! Fel de fel de soluţii-miracol anti-ochelari, de exemplu, nu au vreun efect. Altfel nu ar mai purta nimeni ochelari în lume, nu? Atâta timp cât vedeţi MEDICI OFTALMOLOGI cu ochelari, înseamnă că este cea mai bună cale de urmat!

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: cele trei etape de dezvoltare a cre...

Ar trebui ca reclamele medicale de orice tip să fie susţinute doar sub egida Ministerului Sănătăţii, pentru a se curma odată vânzările de himere! Îmi pare rău de câte ori văd cum sunt înşelaţi oamenii! Ştiţi câţi oameni şi-au pierdut sănătatea aşa?!!! ATENŢIE MARE !!!!! Sfaturi şi recomandări NUMAI de la MEDICI!”, este mesajul transmis de renumitul medic oftalmolog Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private