marți, iunie 28, 2022

Medicul oftalmolog Monica Pop atrage atenția că mai multe produse cu destinație oftalmologică sau pentru slăbit sunt promovate sub numele ei, însă ea este doar o victimă a acestor reclame.

Cu acest prilej, medicul atrage atenția că cel mai probabil produsele sunt chiar și cancerigene.

”Stop acestor înșelătorii! Pot da cancer!

Altă înșelătorie! A șaptea cred! Invenție ordinară ca și toate celelalte mincinos și oribil legate de numele meu. Nu are nicio legătură cu mine niciun produs! Nici pentru slăbit și nici pentru oftalmologie! Vă puteți pierde vederea, puteți face cancer cu aceste toxice inventate de acești escroci nemernici! Nu cumva să cumpărați și să luați! Toate sunt periculoase și toxice!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.

Te-ar mai interesa: Casa părintească a lui Arsenie Boca, scoasă la vân...

Nu este prima data când medicul Monica Pop este victima unor fake-news-uri și face apel la urmăritorii ei să denunțe astfel de reclame la Poliție și în nici într-un caz să nu comande produsele care o au drept imagine de promovare.

„Mare atenţie!!!

Rog pe toţi cei care vedeţi reclame, interviuri, cu numele meu, să ştiţi că toate sunt fake şi nu ezitaţi să-i raportaţi şi să faceţi reclamaţie la Poliţie pentru înşelătorie!

Nu-i lăsaţi pe nemernici să-şi bată joc de sănătatea, dar şi de slăbiciunea şi naivitatea oamenilor!

Nu cumva să comandaţi şi să folosiţi! Vă pot face mult rău, uneori ireversibil!”, a atras atenţia dr. Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai importante beneficii ale grădin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private