Sari la conținut

Monica Pop trage semnalul de alarmă: „Un virus mixt! Nu am întâlnit aşa ceva în viaţa mea!”

Monica Pop a dezvăluit că a fost infectată recent cu o formă seferă de COVID și vorbește despre un virus mixt, cum nu a mai întâlnit până acum.

Celebrul oftalmolog a avut o formă severă de COVID și a dezvăluit ce simptome a avut, potrivit România TV.

„Eu nu am putut fi vaccinată pentru că am o boală mai severă, era contraindicat să fac vaccin, nu am făcut. Am luat toate măsurile şi nu s-a întâmplat nimic, până când acum două seri când mi-a fost foarte frig, aşa am început. A doua zi dimineaţă am fost imediat şi am făcut test, la amândoi era pozitiv.

medic

Nu am crezut că boala asta poate fi atât de severă

Au început nişte simptome, nu am crezut că boala asta poate fi atât de severă, dar nu la oricine, spre exemplu, soţul meu care a avut comorbidităţi severe nu a simţit nimic. A trecut peste COVID fără să aibă absolut nimic.

Citeste si:

Eu am avut dureri musculare foarte severe, ameţeală şi nu am mâncat nimic. Şi apa mă deranja. Mi-am revenit greu. Nu s-a pus problema să beau ceva, m-am reabilitat digestiv cu nişte compot de cireşe. Nu puteam să cobor nici măcar o scară.

Încă ceva foarte important, în ziua de 8 martie colegii au venit cu flori la mine, toţi avuseseră COVID şi fiecare diferit. Unul avea doar simptome digestive, altul respirator, altul n-avea gust şi miros.

E perfect posibil să fie un virus mixt, nu ştiu dacă lucrat în laborator.. nu am văzut niciodată aşa ceva, nu îmi venea să cred ce îmi spuneau colegii.

Am avut colegi vaccinaţi cu trei vaccinuri şi au fost foarte grav, sau alţii ca soţul meu care nu a avut nimic, deşi erau acele comorbidităţi. E foarte bizar ce se întâmplă.

După părerea mea nu mi se pare normal că s-au ridicat toate restricţiile”, a spus Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.