joi, octombrie 6, 2022

Doamna doctor Monica Pop și-a exprimat revolta pe paginile de socializare în urma unei situații relatate de un copilaș la radio ca fiind o „boacănă” a tatălui. „Boacăna” ascunde un gest grotesc, dar care i-a făcut pe prezentatorii emisiunii să se amuze copios.

„Incredibil şi oribil! CNA ce spune??!!

Sunt mare fan radio dintotdeauna. Azi dimineață, în mașină, am auzit ceva incredibil: un copil povestea cum, cu o jumătate de oră înainte, tatăl său a lovit cu mașina un cățel şi l-a „dat peste cap”! Nu şi ca ar fi oprit(?) să vadă ce s-a întâmplat, să-l ajute pe cățel! Descria ca pe o „boacănă” a tatălui său.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Iar prezentatorii râdeau! Tare! Şi spuneau, râzând, că „o fi fost vreun șobolan”! Ce suflete, ce glume…! Așa ceva… CNA urmărește?”, întreabă medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Dr. Monica Pop, semnal de alarmă: ”Este un act criminal să dai copiilor așa ceva”

Apelul vine după ce mai multe farmaciste i-au semnalat că unele persoane invocă tot felul de scuze pentru a mai face rost de câteva tablete în plus, de frica unui dezastru nuclear.

”Din păcate românii nu au grijă de sănătatea lor. Românii nici măcar nu citesc indicațiile medicale. Dacă iei pastile cu iod și nu este nevoie se produce un dezechilibru hormonal.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Domnul ministru a spus clar că aceste pastile se iau doar în caz de accident nuclear.

Părinții dau pastile copiilor fără să se consulte cu medicii. Nimeni nu trebuie să ia acum pastile cu iod, ci doar în caz de accident nuclear. Pentru unii români profilaxie înseamnă să ia pastile când le primesc.

Sunt multe situații în care oamenii când aud de un medicament merg și îl iau fără să știe dacă este sau nu într-adevăr nevoie de el. Este un act criminal să dai copiilor pastile cu iod preventiv” a explicat Monica Pop

Te-ar mai interesa: Varice pe esofag. Semnele care trebuie să te îngri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private