miercuri, februarie 1, 2023

Monica Pop, unul dintre medicii de suflet ai românilor, trage un semnal de alarmp cu privire la sănătatea psihică în această perioadă a anului.

„Atâtea virusuri noi sau cel puțin despre atâtea virusuri noi se vorbește… Au început cu hepatita infecțioasă pentru copii, n-a mers, n-a murit niciunul spre disperarea unora.

În ceea ce privește pandemia cu COVID, acolo a fost o inducere clară de panică voită, pentru că eu v-am mai spus și am mai spus, n-am auzit un cuvânt bun să spună oamenilor. Omul are nevoie în situație de genul ăsta și de o încurajare, pentru că e o depresie generalizată să știți.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

Sunt foarte, foarte mulți oameni care sunt depresivi din cauza faptului că au auzit”, a spus medicul Monica Pop la Antena 3 CNN.

Monica Pop: „Oamenii trebuie să își păstreze echilibrul psihic”

depresie

„Să știți că mi-a scris într-o noapte un domn că el vrea să se sinucidă. 38 de ani și nu era bolnav, numai pentru că ceea ce se spune despre boala asta l-a făcut să să ajungă acolo. Nu s-a întâmplat.

Am vorbit 4 ore la telefon, ferească Dumnezeu! Şi de asta oamenii trebuie să își păstreze echilibrul psihic, să se gândească foarte bine”, a mai spus Monica Pop.

Monica Pop a fost diagnosticată cu COVID-19 la începutul anului.

Te-ar mai interesa: Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap!...

Monica Pop: „Eu am făcut COVID în luna februarie”

„Nu sunt vaccinată, n-a fost prea plăcut, dar nici grav n-a fost şi sunt aici, nu e niciun fel de problemă.

Altceva vreau să spun – într-o discuție cu un mare psiholog, o discuție amicală, n-avea nicio legătură cu boala, mi-a zis „niciodată să nu te mai uiți la lucruri rele, uită-te la lucruri drăguțe care pot să te înveselească” (…). E foarte important ca omul să aibă o speranță, să aibă un gând bun, să fie optimist, să se gândească că se va rezolva”, a concluzionat medicul.

Te-ar mai interesa: Renunță la acest aliment. Oncolog: ”E otravă!”...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private