Motivele care nu-ti permit sa scazi in greutate. Ce sa faci

Motivele care nu-ti permit sa scazi in greutate. Ce sa faci
Motivele care nu-ti permit sa scazi in greutate. Ce sa faci

De cate ori nu ai incercat sa dai jos kilogramele acumulate in plus, dar, descurajata si coplesita de situatie, ai renuntat doar dupa cateva saptamani? Planul de a pierde in greutate poate fi un drum destul de anevoios care cere ambitie si vointa. In plus, va trebui sa ignori sau sa declari razboi tuturor alimentelor care-ti saboteaza planul, transformandu-te intr-o persoana care capituleaza mult prea devreme in lupta cu kilogramele in plus.

Adoptarea unui stil de viata sanatos poate fi considerata o sarcina usoara, insa in lumea agitata in care traim mentinerea unei diete echilibrate poate fi asociata cu un vis indepartat, greu de realizat. Supraalimentatia, ignorarea orelor de somn, problemele de sanatate nedepistate la timp, sunt doar cateva dintre obstacolele si motivele care nu-ti permit sa dai jos kilogramele in plus. Fii optimista si incepe planul de pierdere in greutate cu o gandire pozitiva si nu incerca fel si fel de diete traditionale, care sunt un esec total pe termen lung.

Afla cateva dintre motivele care nu-ti dau voie sa pierzi in greutate si incearca sa le elimini pentru a-ti atinge obiectivul pe care ti l-ai propus.
Incapacitatea de a controla portiile

Unele persoane pot fi extrem de ingaduitoare, atunci cand sunt puse in situatia de a-si pune pe farfurie alimentele pe care le vor servi. Cu toate acestea, controlul portiilor reprezinta un element cheie de care va trebui sa tii seama in lupta cu kilogramele in plus, tocmai pentru a evita excesele alimentare. De exemplu, o portie de de legume si fructe ar trebui sa aiba marimea pumnului tau, o portie de carne de pui, peste sau de produse din soia ar trebui sa fie de marimea palmei, in timp ce o portie de paste sa nu depaseasca cantitatea dintr-o lingura de inghetata. Prin urmare, chiar daca alegerile sunt corecte, mancatul excesiv poate sabota eforturile tale.

 

Continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox