Sari la conținut

Motivul neobișnuit pentru care Meghan Markle își ascunde picioarele. Poartă mereu rochii sau fuste care par prea lungi pentru înălțimea ei

De ce își ascunde Meghan Markle picioarele? Ducesa de Sussex poartă adesea haine prea lungi pentru înălțimea ei de 1,67 m în timpul aparițiilor publice – iar un stilist celebru dezvăluie motivul neobișnuit al acestei alegeri vestimentare.

Meghan Markle este cunoscută pentru stilul ei șic, care s-a schimbat semnificativ de când ea și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri activi ai familiei regale și s-au mutat în California pentru a începe o nouă viață împreună.

Însă, pe măsură ce ea și Ducele de Sussex îndeplinesc „datorii quasi-regale”, inclusiv turneul din Nigeria și evenimentele de la Jocurile Invictus, apare o nouă tendință în ținutele lui Meghan: poartă pantaloni, fuste și rochii care par prea lungi pentru ea.

În loc să-și ajusteze ținutele maxi astfel încât să se potrivească perfect cu înălțimea ei, Ducesa poartă adesea haine care ating pământul în timp ce merge.

Aceasta ar putea părea o scăpare ciudată în repertoriul altfel incredibil de stilat al Ducesei, dar un stilist susține că alegerea aparent neglijentă a lui Meghan poate fi de fapt o decizie foarte deliberată pentru a crea o iluzie anume.

În timpul turneului „quasi-regal” în Nigeria, Ducesa a prezentat mai multe exemple de îmbrăcăminte foarte lungă.

Una dintre aceste ținute a fost în orașul Abuja, unde a ales o rochie Windsor din mătase roz, care costă 1.106 lire sterline.

Designerul său din California, Heidi Merrick (una dintre favoritele Ducesei), oferă de fapt o versiune ușor modificată a rochiei pentru clientele scunde prin serviciul său de croitorie.

Cu toate acestea, în timp ce Meghan a dansat după-amiaza la Academia Wuse Lightway, părea că nu a optat pentru versiunea ajustată a rochiei, ci a purtat o versiune care atingea pământul în timp ce dansa pe melodia „Jump Up, Turn Around”.

Similar, în Lagos, fostul membru senior al familiei regale a ales să poarte o rochie Carolina Herrera Silk Overlay Column de culoare galbenă „taxi cab”.

Meghan zâmbea în timp ce se bucura de soarele de 30 de grade și vizita Biroul Guvernatorului Statului Lagos.

Și din nou, ea a purtat o ținută lungă, vibrantă și flamboyantă care atingea iarba.

Stilistul celebru Rochelle White a declarat pentru Femail că Ducesa poartă probabil haine lungi care îi acoperă picioarele pentru că astfel creează iluzia de înălțime.

Ea a spus: „Rochiile și pantalonii lungi, în funcție de tipul corpului, pot ajuta la alungirea siluetei. Pot să te facă să pari mai înaltă și, în funcție de stiluri, pot ajuta la definirea zonelor corpului pe care dorești să le evidențiezi sau să le ascunzi.”

Când cuplul regal a petrecut o săptămână la Frankfurt vara trecută pentru a participa la Jocurile Invictus, Meghan a purtat o ținută complet maro într-o zi în care au asistat la evenimente și au participat la o întâlnire NATO.

Aceasta era compusă dintr-o bluză de culoare ciocolatie și pantaloni taupe încrețiți care atingeau podeaua.

Stând lângă Prințul Harry – care are o înălțime impresionantă de 1,88 metri – și deși abia îi ajungea la umăr, Rochelle spune că Meghan pare mai înaltă datorită alegerii ținutei. Ea a spus: „Privind-o pe Meghan, simt că aceste stiluri o fac să pară mai înaltă și îi evidențiază silueta. Cred că știe ce i se potrivește cel mai bine și se bazează pe asta în alegerile ei vestimentare.”

În 2018, în timpul călătoriei lui Meghan la Edinburgh cu Harry, ea a purtat cu mândrie o pereche de pantaloni evazați lungi, de culoare neagră, care erau prea lungi pentru ea, chiar dacă purta tocuri.

Pe măsură ce Ducesa saluta oamenii care au înfruntat vremea imprevizibilă din Scoția pentru a-i vedea pe foștii membri regali, pantalonii se târau pe betonul umed, adunând murdărie.

În 2018, în timpul vizitei sale la Sydney, Meghan a fost fotografiată mergând pe nisip într-o rochie maxi cu dungi alb-negru, iar anul următor, în timpul vizitei sale în Maroc cu Harry, Meghan a purtat o rochie cu model cobalt.

Nu este un secret că garderoba ei este diferită de cea a lui Kate, Rochelle observând că Prințesa de Wales optează pentru piese vestimentare mai tradiționale.

Ea a spus: „Meghan are un stil mai trendy. Kate este foarte clasică și șic în alegerile ei, cu piese tradiționale. Meghan, simt că este foarte autentică și are elemente care îi pun în evidență personalitatea și stilul personal.

Cu bluze fără umeri, pantaloni scurți, seturi asortate și topuri racerback, ea nu ascunde ceea ce îi place și ce îi vine bine.”

În timp ce Kate tinde să poarte rochii mai bine croite și pantaloni ajustați, stilul lui Meghan este considerat mai relaxat și personal.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel