Sari la conținut

Motivul pentru care Andreea Esca are aceeași coafură de peste 27 de ani

Din cuprinsul articolului

Pe 29 august, celebra prezentatoare PRO TV, Andreea Esca a schimbat prefixul și a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Din momentul în care a apărut pentru prima data pe micile ecrane, Andreea Esca nu s-a schimbat prea mult. Are aceeași coafură de coafură, culoarea era mai închisă la vremea apariției.

În decembrie 1995, vedeta avea părul șaten, iar cu timpul și-a deschis culoarea și a rămas la blond. Andreea Esca poartă un sacou roșu la fiecare aniversare a postului de pe Pache Protopopescu, așa cum a avut la prima sa apariție.

În cei aproape 27 de ani de când apare la Pro TV, Andreea Esca și-a păstrat aceeași tunsoare bob, cu mici schimbări.

În cadrul unui interviu mai vechi, Andreea Esca a dezvăluit că nu are un contract care o obligă să-și păstreze coafura. Prezentatoarei i-a plăcut această tunsoare încă de la început și a ales să o păstreze întrucât i se potrivește foarte bine.

“Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală.”, declara Andreea Esca pentru Libertatea, în 2013.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că singurele schimbări pe care le-ar face ar fi să-și lase părul mai lung și să revină la culoarea naturală.

“L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă.”, a adăugat vedeta.

Salariul Andreei Esca

Când spui Andreea Esca, de multe ori te gândești și la salariul pe care îl are, acesta devenind un fel de poveste urbană.

Andreea Esca a recunoscut, totuși, că urăşte să fie întrebată despre salariul său, motiv pentru care nu a dezvăluit niciodată suma pe care o încasează lunar. Mai mult, ea a dezmințit mereu sumele de zeci de mii de euro care s-au vehiculat de-a lungul timpului.

„Nu, salariul meu nu mai e același. Nici nu știu de unde a pornit această legendă. Cred că a rămas ca o glumă, ca bancurile cu Bulă. Nu cred că pe români îi interesează atât de mult salariul meu”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel