Sari la conținut

Motivul pentru care Delia a îngenuncheat în timp ce făcea show pe scena de la Untold

Delia
Sursa foto: arhiva Doctorulzilei.ro
Delia concert untold

Motivul pentru care Delia a îngenuncheat în timp ce făcea show la Untold 2023.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România. La acest eveniment a cântat și Delia Matache. Îndrăgita solistă a întreținut atmosfera publicului cu un moment incredibil, însă după concert artista a avut parte de un moment tulburător.
Deliei i s-a făcut rău pe scenă. Ținuta din latex și cele 35 de grade i-au creat mari probleme artistei.

A cântat și a dansat timp de o oră. Însă cele două ventilatoare de pe scena nu au făcut față, iar momentul show-ului l-a „dus greu” din punct de vedere fizic, potrivit a1.ro.

În culise, Delia a îngenuncheat și a cerut apă, apoi s-a întins pe o bancă. În acea perioadă, artista a avut mereu zâmbetul pe buze datorită adrenalinei și energiei oferite de public.

Delia a oferit câteva detalii interesante despre concertul uimitor pe care l-a susținut. Publicul nu știe că în spatele energiei pe care artista o arată pe scenă se află un mare disconfort din cauza căldurii.

Artista a mărturisit că a făcut greșeala de a urca pe scenă într-o ținută din latex la o temperatură de 35 de grade, întrucât acești factori i-au făcut rău.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbăesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă.

„Nu că a fost cald, a fost inuman. În contextul în care eram îmbrăcată așa cum eram îmbrăcată și aveam două ventilatoare stânga-dreapta, într-un punct fix care nu făceau față. Nu mă plâng! A fost uimitor”, a spus vedeta după concertul susținut la Untold 2023.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel