joi, decembrie 1, 2022

După aventura dintre Camilla Parker și Regele Charles, oficial, ea a devenit mama vitregă a lui William și Harry, care au văzut-o pe Lady Di suferind în mai multe rânduri din cauza infidelității tatălui ei.

După câțiva ani de acel episod furtunos, relația dintre regina consoartă și fiii ei vitregi a devenit „cordială și respectuoasă”, dar cum este cu adevărat dinamica dintre ei?

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Camilla nu și-a dorit niciodată să fie mama lui Harry sau a lui William

Experții regali cred că, de fapt, Parker nu și-a dorit niciodată să ia locul Prințesei Diana sau să joace rolul de cea mai bună dintre toate mamele sau bunicile, pentru că știe că rolul ei de mâna dreaptă a regelui este pe primul loc, așa că este o femeie complet devotată în acest sens.

Sursă: Antena 1

Prințul William nu o vede pe Camilla ca pe bunica copiilor săi

Cu toate acestea, Angela Levin, biografă, explică în cartea sa „Camilla: From Outcast to Queen Consort” că, în timp ce Camilla a demonstrat că nu va fi mamă pentru copiii ei vitregi; „William a mai spus clar că Camilla este soția tatălui său, dar nu bunica vitregă a copiilor săi”.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

„William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani când Camila le-a devenit oficial mama vitregă, în 2005. Era mai mult un adult prietenos pe care îl vedeau ocazional la adunările regale. Ea a încercat să fie încurajatoare mai degrabă decât influentă”, a explicat Levin.

Camilla nu este o femeie iubitoare cu copiii

„Nici nu a încercat să-și asume vreo responsabilitate ca bunica vitregă față de copiii, mai ales că părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt foarte apropiați”, a adăugat ea.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Camilla nu pare o femeie foarte dulce sau afectuoasă cu copii, din moment ce a fost văzută recent mustrând-o pe Prințesa Charlotte în public, oferind o imagine neprietenoasă și foarte strictă telespectatorilor. Așa că Kate și William s-ar putea să nu permită nici copiilor lor să petreacă atât de mult timp cu ea, din moment ce nu împărtășesc aceleași idei parentale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private