miercuri, mai 31, 2023

Mugur Mihăescu s-a dezlănțuit și le-a transmis un mesaj românilor care s-au panicat și au luat cu asalt benzinăriile și magazinele, făcându-și provizii în caz de război.

Actorul nu este de acord cu decizia lui Putin de a ataca Ucraina, calificând gestul său drept unul incalificabil, pentru că „alături de acest atac a adus uitarea”.

Mugur Mihăescu a subliniat că oamenii au trecut au uitat foarte repede prin ce au trecut în ultimii doi ani, mai exact pandemia. Deşi toată lumea spune că scumpirile s-au produs din cauza războiului dintre Rusia şi Ucraina, „Garcea” atrage atenţia asupra acestui lucru, scrie România TV.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin, pentru că a adus alături de acest atac uitarea

Mugur Mihăescu s-a dezlănțuit. „Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin, pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi.

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, ultimii doi ani. Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...


E mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba

Că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare. benzina dispare. Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba.

Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice„, a spus Mugur Mihăescu, potrivit unui video pe TikTok.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private