joi, martie 30, 2023

Multe femei se întreabă cum reușește Maria Ciobanu să sfideze timpul. Are 84 de ani și sunt puțini cei care îi ghicesc vârsta. Iată secretul artistei!

Maria Ciobanu arată impecabil pentru o femeie de vârsta ei. Deși a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba de secretele sale de frumusețe, artista a dat din casă în cadrul unui interviu.

Multe femei, mai ales cele trecute de 40 de ani, se întreabă cum cum a reușit „Ciocârlia muzicii populare romanești” să arate atât de bine odată cu trecerea timpului. De reținut este că artista recunoaște că nu a fost niciodată adepta frumuseții făcute „din cuțit” și a preferat naturalețea.

Te-ar mai interesa: Dr. Radu Berceanu, medic oncolog cu performanțe în...

Mâncarea si băutura sunt boala pentru organism

Interpreta de muzică populară a vorbit într-un interviu mai vechi despre secretele frumuseții sale:

„Ma îngrijesc. Eu nu am băut la viata mea, nu am fumat, nu am mâncat mult ca sa ma ingrat. Cât de cât ma îngrijesc, ma ocrotesc. Frumoasă nu mai sunt, dar Dumnezeu m-a hărăzit cu un har… cant. Mâncarea si băutura sunt boala pentru organism”, a declarat Maria Ciobanu, conform kfetele.ro.

Alături de produse pentru îngrijirea tenului, artista are grijă să facă și mișcare fizică. Deși aceasta nu mai poate să alerge, așa cum făcea în urmă cu câțiva ani, când străbătea aproape zilnic 10 kilometri, astăzi artista se întreține mergând pe jos cât mai mult.

Te-ar mai interesa: Șapte alimente care hrănesc creierul și previn pie...

Maria Ciobanu folosește foarte multe produse de machiaj pe scenă și în timpul liber preferă să nu poarte machiaj. În schimb, folosește creme și loțiuni pentru îngrijirea pielii și merge la tratamente anti-ageing si de recuperare alături de colega sa, Irina Loghin.

Și Irina Loghin are un secret

Licoarea care o ferește de boli pe Irina Loghin. O bea în fiecare dimineață! Marea doamnă a muzicii populare românești se menține într-o formă de zile mari și are câteva secrete în acest sens.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...

La rândul său, Irina Loghin a știut toată viața cum să aibă grijă de ea, iar acum a dezvăluit secretul care o menține în formă la 82 de ani.

Irina Loghin împlinește în Februarie 83 de ani și se află într-o formă de zile mari. Pentru cei care nu știu, artista este adepta unui stil de viață sănătos și probabil ăsta este și motivul pentru care arată atât de bine.

Pentru că a fost întrebată care este secretul care o ajută să se mențină tânără la vârsta pe care o are, îndrăgita artistă a dezvăluit care este ritualul ei zilnic și a vorbit despre o băutură pe care o consumă în fiecare dimineață. Este vorba despre o “poțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A crescut cu 16% incidenţa cazur...

Poțiunea magică care o ferește de boală pe Irina Loghin. Bea această băutură în fiecare dimineață! “Poțiunea magică” este, de fapt, ceai de cătină.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Te-ar mai interesa: Breaking News! Plăcinta dobrogeană este OFICIAL ro...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private