marți, decembrie 7, 2021

Cercetătorii au descoperit o legătură între oamenii care au job-uri mult mai dificile și care îi solicită mult mai mult și pierderea memoriei.

Astfel, timp de 8 ani, ei au urmărit 1,054 de oameni cu vârsta peste 75 de ani și le-au dat frecvent teste de memorie și psihologice pe care le-au corelat cu tipuile de joburi sau cerințe de la job pentru a-i clasifica după un punctaj. Astfel existau cerințe executive, verbale sau fluide. Cele executive se referă la participanții care evaluează și interpretează informația, cerințele fluide la participanții care analizează date.

Te-ar mai interesa: Avertisment dur: Următoarea pandemie ar putea fi m...

Astfel, oamenii care muncesc din greu la jobul lor au mult mai puține șanse de a îmbătrâni măcinați de boli legate de memorie, astfel ei o să aibă o memorie bună și un răspuns cognitiv prompt.

“Anii de muncă sunt ca pregătirea unei curse. Dacă muncești din greu la bătrânețe vei avea doar beneficii” , sunt de părere cercetătorii care au publicat materialul în Neurology.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri