duminică, iunie 26, 2022

Nadia Comăneci, decorată cu Steaua României în grad de Mare Ofițer, chiar de ziua ei. „Dacă așa arată 60 înseamnă că nu am de ce să mă plâng”.

Legenda României, Nadia Comâneci, a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu Steaua României în grad de Mare Ofițer, chiar pe 12 noiembrie, ziua în care a împlinit 60 de ani.

De asemenea, de ziua ei a primit şi un cadou din partea Romfilatelia, timbre cu poze din prima sa zi ca gimnastă şi cu diferite exerciţii la bârnă.

Te-ar mai interesa: Tratament pentru bătături: natural, ieftin și simp...


Nadia Comăneci, decorată cu Steaua României în grad de Mare Ofițer, chiar de ziua ei

Nadia Comăneci a declarat pentru Antena 3 că și-a sărbătorit ziua în Vegas, alături de familie, la un restaurant.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele care au început să vină de ieri. Este greu de crezut că așa multă lume își amintește de această zi și că am sărbătorit și 45 de ani de la acel 10 de la Montreal.

Sunt cu familia și cu prietenii și vom avea o masă de seară la un restaurant foarte frumos. Important este că totuși în această pandemie reușim să ne vedem cu prieteni cu care nu ne-am mai văzut de doi ani.

Aștept cu nerăbdare să ajung acasă. Bineînțeles că sunt onorată de această distincție pe care am primit-o. Nu am avut ocazia să mă întâlnesc personal cu domnul președinte, dar este o ocazie foarte bună să revin în țară și să mă revăd cu toată lumea curând”, a spus Nadia Comăneci, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Sindromul Willis-Ekbom, boala rară de care suferă ...

„Dacă așa arată 60 înseamnă că nu am de ce să mă plâng”

Întrebată ce își dorește la a 60-a aniversare, Nadia Comăneci a răspuns simplu că își dorește sănătate.

„Sănătate, să fiu alături de cei dragi. Dacă așa arată 60 înseamnă că nu am de ce să mă plâng.”

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece la un concurs internațional, s-a născut la 12 noiembrie 1961 în orașul Onești, județul Bacău. Marele secret al Nadiei, după cum ea însăși mărturisea în urmă cu ceva timp, constă în cumpătare și sport zilnic.

Te-ar mai interesa: Sănătatea mintală și adolescenții: Atenție la aces...

„Am învățat că secretul stă în cumpătare. De aceea mănânc orice îmi place, dar cu măsură. Am grijă la ce mănânc, evit produsele care nu îmi fac bine, viața de sportivă m-a făcut să știu ce produse să consum.

În plus, fac mișcare în fiecare zi. Chiar și atunci când sunt plecată, îmi rezerv cel putin jumătate de oră la sala de fitness sau pentru exerciții în camera de hotel.

Te-ar mai interesa: AȘA poți să scapi de senzația de foame. Dr. Mihail...

Sportul îmi dă multă energie și mă menține optimistă și încrezătoare în forțele proprii și în ceea ce imi propun să realizez”, a dezvăluit cea mai bună gimnastă din istoria acestui sport.


Nadia Comăneci a mulțumit românilor pentru mesajele de felicitare

Nadia Comăneci a postat pe contul său de Facebook un video în care a mulțumit tuturor celor care i-au trimis

„Vreau să mulţumesc tuturor pentru mesajele de felicitare de ziua mea de naştere, în această zi de 12 noiembrie în care împlinesc o vârstă. Vă doresc numai bine şi rămâneţi sănătoşi. Mulţumesc”, a spus Nadia în clipul video postat pe site-ul de socializare citat.

Te-ar mai interesa: Caz șocant! Trei frați minori au fost violați, mal...

Mai mulţi campioni români şi personalităţi ale vieţii publice au transmis, prin intermediul paginii de Facebook a COSR, mesaje de felicitare fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Printre aceştia s-au numărat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, handbalista Cristina Neagu, fostul tenisman Ilie Năstase, gimnastul Marian Drăgulescu, fosta gimnastă Cătălina Ponor şi artiştii Cristi Minculescu, Ştefan Bănică Jr., Dan Bitman şi Nicola.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private