duminică, februarie 5, 2023

Life Run Festival, desfășurat anual în Tel Aviv,  are ca invitat special pe marea noastră Campioana Nadia Comăneci.  Aceasta se află pentru câteva zile în Tel Aviv pentru a promova mișcarea sportivă. Nadia Comăneci este deseori invitată la diverse evenimente sportive ca simbol al performanței, ca model pentru tot ceea ce înseamnă sport, Nadia răspunzând cu plăcere acestor invitații.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

”Am vizitat Muzeul Olimpic din Tel Aviv unde am avut plăcerea să mă întâlnesc cu generația de gimnaste din Israel. A fost o întâlnire plăcută și emoționantă în perioada Sărbătorii Nașterii Domnului, o sărbătoare a speranței, a luminii care trebuie să ne călăuzească în ceea ce facem” a declarat Nadia Comăneci

Azi, 30 aprilie 2018, în cadrul festivalului Life Run, un maraton pentru femei, Nadia Comâneci va da startul în cursă pentru cele peste 10.000 de participante. Cursa va avea loc in zona plajei, participantele putând opta pentru cursa de 12 km, 8 km sau 4 km. In zona promenadei se vor organiza și evenimente conexe, DJ din Israel fiind prezenți la acest eveniment. La Targul de Est este amenajata o scenă centrală, expoziții, activități diverse pentru participanți.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private