vineri, august 12, 2022

NATIVII protejați de Sfânta Maria: Vor avea parte de o minune. Iubiți și protejați de Fecioara Maria, aceștia vor avea parte de o minune în perioada postului.

Postul Sfintei Marii, cunoscut și sub numele de Postul Adormirii Maicii Domnului se ține mai ales pentru sănătate, dar și pentru căsătorie, vindecare, naștere ușoară sau ocrotire de rele. Zodia protejată de Sfânta Maria. În perioada postului, ei vor avea parte de o minune.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: Ce expresii să folosim la medi...

Nativii unei zodii din horoscop sunt protejați de Sfânta Maria și vor avea parte de o minune. Destinul celor născuți sub acest semn zodiacal se va schimba în bine. Vor avea noroc pe toate planurile și vor reuși să depășească ușor, cu capul sus, toate provocările vieții.

Cine sunt nativii protejați

În postul Sfintei Marii, destinul unei zodii se schimbă radical. Va fi protejată de Sfânta Maria și va avea parte numai lucruri bune. Chiar dacă vor întâmpina și multe greutăți, vor trece cu bine peste toate datorită credinței. Norocul li se schimbă și vor fi binecuvântați la orice pas.

Balanța este zodia care va avea parte de protecția Sfintei Maria. Nativii acestei zodii au trecut, încă de la finalul anului trecut, printr-o perioadă destul de zbuciumată. Așa că, a venit timpul ca lucrurile să se așeze în viața lor, și să aibă parte de zile fericite, noroc și împliniri.

Te-ar mai interesa: Cancerul NU este sfârșit de drum: Feminitate după ...

Vor fi urmăriți de noroc la tot pasul

Pentru că vor fi urmăriți de noroc la tot pasul aceștia își vor întâlni iubirea adevărată.

Vor petrece momente de neuitat alături de sufletul lor pereche în perioada care urmează și se vor bucura de liniște sufletească și de multe împliniri.

Deși viața nu a fost poate chiar ușoară pentru ei, nativii zodiei Balanță au fost întodeauna serioși, sinceri și muncitori, iar datorită acestui lucuru, ei vor primi tot ce merită cu adevărat. Nu au avut parte de ceea ce și-au dorit, dar iată că luna august le va schimba viața în bine.

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Persoanele născute în zodia Balanță sunt bune și știu să iubească cu adevărat, iar de acum vor avea parte de iubirea pe care au meritat-o tot timpul. Nativii acestei zodii vor da dovadă de bunătate și îi va ajuta și pe cei aflați la nevoie.

De acum înainte, cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de viața la care au visat mereu și vor trece cu bine peste orice greutate vor avea, inclusiv legată de persoana iubită, notează spynews.ro.

Te-ar mai interesa: NU decoji castraveții. Iată ce beneficii oferă pen...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private