joi, iunie 24, 2021

Ne creștem imunitatea. Pe lângă măsuri de protecție de care știm cu toții – purtarea măștii, menținerea distanțării sociale și spălatul pe mâini – ne putem feri de virusuri cu ajutorul leacurilor

naturale care cresc imunitatea. 

Dr. Iren Alexoi, medic nutriționist, ne-a împărtășit rețeta cu care își crește imunitatea. E ușor de preparat de oricine și toate ingredientele aduc beenficii importante pentru organism.

Ne creștem imunitatea cu cătinomicină

”Leac pentru a ține virozele la distanță. Ne creștem imunitatea cu un pahar de cătinomicină. Aveți nevoie de un storcator de fructe sau de un blender (dacă preferați sub formă de smoothie), o ceșcuță de cătină, un măr, o lingură de miere, o bucată de ghimbir (cam jumătate de deget mare (dacă îți place mai iute, poți pune un pic mai mult)

și o linguriță de polen crud. Opțional, poți adăuga în blender și o banană ca să fie mai consistent,” a scris medicul Iren Alexoi pe pagina de Facebook.

Mierea de albine conține glucoză, fructoză, enzime, vitamine, săruri minerale, acizi organici. Din acest motiv, întărește sistemul imunitar și are acțiune antibacteriană și antivirală. Propolisul este un alt produs al stupului plin de vitamine și minerale și cu proprietăți antibacteriene și antivirale.

Răcelile şi gripele, acneea, bolile hepatice, dar şi cele cardiace se pot trata cu succes cu ajutorul produselor care conţin miere.

Mierea

este un adjuvant excelent în tratamentul afecţiunile respiratorii, dar şi în cele hepatice, cardiace ori pentru cicatrizarea unor semne care apar din cauza acneei, susţin specialiştii în medicina complementară.

Cătina este de zece ori mai bogată în vitamina C decât citricele. Conține, de asemenea, vitaminele A, B complex, K, P și F. Vitamina E din cătină este foarte importantă în procesele de regenerare ale organismului.

Ghimbirul este un puternic anti-inflamator, stimulează circulația încălzin organismul și are proprietăți antibacteriene.

Ultimele stiri

Parteneri