Leac anti-viroze, ușor de preparat. Medic: ”Ne creștem imunitatea cu un pahar de cătinomicină”

Din cuprinsul articolului

Ne creștem imunitatea. Pe lângă măsuri de protecție de care știm cu toții – purtarea măștii, menținerea distanțării sociale și spălatul pe mâini – ne putem feri de virusuri cu ajutorul leacurilor naturale care cresc imunitatea. 

Dr. Iren Alexoi, medic nutriționist, ne-a împărtășit rețeta cu care își crește imunitatea. E ușor de preparat de oricine și toate ingredientele aduc beenficii importante pentru organism.

Ne creștem imunitatea cu cătinomicină

”Leac pentru a ține virozele la distanță. Ne creștem imunitatea cu un pahar de cătinomicină. Aveți nevoie de un storcator de fructe sau de un blender (dacă preferați sub formă de smoothie), o ceșcuță de cătină, un măr, o lingură de miere, o bucată de ghimbir (cam jumătate de deget mare (dacă îți place mai iute, poți pune un pic mai mult) și o linguriță de polen crud. Opțional, poți adăuga în blender și o banană ca să fie mai consistent,” a scris medicul Iren Alexoi pe pagina de Facebook.

Mierea de albine conține glucoză, fructoză, enzime, vitamine, săruri minerale, acizi organici. Din acest motiv, întărește sistemul imunitar și are acțiune antibacteriană și antivirală. Propolisul este un alt produs al stupului plin de vitamine și minerale și cu proprietăți antibacteriene și antivirale.

Răcelile şi gripele, acneea, bolile hepatice, dar şi cele cardiace se pot trata cu succes cu ajutorul produselor care conţin miere.

Mierea este un adjuvant excelent în tratamentul afecţiunile respiratorii, dar şi în cele hepatice, cardiace ori pentru cicatrizarea unor semne care apar din cauza acneei, susţin specialiştii în medicina complementară.

Cătina este de zece ori mai bogată în vitamina C decât citricele. Conține, de asemenea, vitaminele A, B complex, K, P și F. Vitamina E din cătină este foarte importantă în procesele de regenerare ale organismului.

Ghimbirul este un puternic anti-inflamator, stimulează circulația încălzin organismul și are proprietăți antibacteriene.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

4 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

4 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

5 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

5 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

6 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia