Sari la conținut

Nea Mărin, șocat de despărțirea momentului: Începusem să mă gândesc când se căsătoresc

Sursă FOTO? WOWBIZ

Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, se declară șocat de despărțirea celor doi. Se aștepta la o căsătorie, în niciun caz la așa ceva.

Nea Mărin a declarat că a vorbit cu nepotul său zilele trecute, însă acesta nu i-a vorbit despre situația în care se află cu Theo Rose, cea care îi era partenera de 4 ani.

„Nu știu absolut nimic. Chiar am vorbit alaltăieri cu el, tot așa… cu ale noastre și nu mi-a zis nimic. Habar nu am. Eu sunt plecat de trei săptămâni, sunt aici la filmări și chiar am vorbit cu el zilele trecute, bine, de ale noaste, de ale familiei, dar nu l-am întrebat ce, cum…”, a zis nea Mărin.

În plus, Nea Mărin a rămas uluit în clipa în care a aflat cine este cel care i-a furat inima lui Theo Rose, actorul Anghel Damian, care este și regizorul filmului „Clanul” în care artista este protagonistă.

„Deci sunt șocat. Ce chestie, frate… tot vorbeam cu ei așa, am prieteni și eu mai apropiați care au nevoie de ea să le cânte la evenimente și zicea că nu mai ia nimic, că joacă în filmul ăla, că nu știu ce. Și eu tot am discutat cu ei și… bă, hai mă totuși că vorbesc și eu acolo la PRO că îi cunosc și eu pe ăia, dacă e să termine filmările mai devreme, să se ducă la câte un eveniment… și am mai reușit așa că o scot de la filmări, dar nici cu gândul”, a continuat nea Mărin, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Sursă FOTO? WOWBIZ

Nu mă mai miră nimic că ce văd eu în jurul meu

Unchiul lui Alex Leonte spune totuși că nu îl mai miră nimic în ziua de astăzi, însp recunoaște că se aștepta la o nuntă, în niciun caz la o despărțire.

„Asta e viața, ce te mai miră în ziua de azi după 20 de ani se despart cu copii, cu astea. Ăștia sunt tineri, viața asta e! Dar au ani buni… Eu, ce să zic… la un moment dat începusem să mă gândesc când se căsătoresc ei. Nu mă mai miră nimic că ce văd eu în jurul meu, stau numai între tineri și numai d-astea aud. Mi-ai dat o veste… Chiar o s-o sun și eu pe sora mea, să vedem”, a încheiat nea Mărin.

Ce a declarat Theo Rose

”Relația mea cu Alex s-a încheiat, altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine discreție și a dat acest pont, colegii noștrii din presă ”, a spus Theo Rose într-un Instastory.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: