Sari la conținut

Nici nu bănuiești ce ți se întâmplă în organism dacă mănânci coajă de ouă

Sunt multe variante in comert care iti permit o infuzie ,,sanatoasa” de calciu, insa acestea de multe ori nu sunt cele mai potrivite pentru organismul nostru.

Din fericire, solutia pentru acumularea de calciu se afla chiar in frigiderul nostru.

Coaja de ou este cea mai buna varianta pentru corpul nostru, atunci cand vorbim de lipsa de calciu. Un ou de marime medie poate contine pana la 750 de mg de calciu. Pe langa asta, coaja de ou are o compozitie asemanatoare cu oasele si dintii. Mai mult chiar, aceasta poate fi absorbita cu usurinta de catre organismul nostru. Daca ai probleme cu calciul sau suferi de probleme cu articulatiile, atunci asta este cel mai bun remediu pentru tine.

Continuarea pe lyla.ro. 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel