miercuri, ianuarie 26, 2022

Nicole Kidman are un ten perfect, la 52 de ani, nu datorită tratamentelor scumpe și exclusiviste, ci datorită unei creme accesibilă oricui: crema de protecție solară. Și nu folosește crema doar când merge la plajă, ci zilnic.

”Stau foarte mult afară, așa că cel mai important lucru e să aplic cremă de protecție solară, în fiecare zi, la interval de 90 de minute. Înainte nu acordam așa multă importanță acestor creme, însă mi-am dat seama că îmbătrânesc și că am nevoie de cremă de protecție solară pentru a preveni îmbătrânnirea pielii,” a declarat Nicole Kidman pentru revista Allure

Te-ar mai interesa: Un campion olimpic a decedat în urma infecției. A ...

Medicii dermatologi sunt de acord că cea mai bună modalitate de a preveni apariția ridurilor este să folosim cremă de protecție solară.

”Foarte multe femei mă întreabă care e cea mai bună cremă antirid. Iar răspunsul meu e crema de protecție solară pentru că soarele în exces îmbătrânește pielea. Protecţia împotriva razelor ultraviolete trebuie să fie de la 1 ianuarie până la 31 decembrie, adică tot timpul, pentru că aşa ne protejăm împotriva reacţiilor adverse faţă de expunerea la soare. Reacţiile adverse sunt de mai multe tipuri – unele dintre ele sunt imediate, respectiv arsura solară, dar, din nefericire, sunt unele pe termen lung şi pot duce la dezvoltarea unor forme de cancer de piele. Este important să avem un ritual, pentru că fotoprotecţia trebuie să fie consecventă. Nu ne dăm cu cremă când suntem pe plajă, aplicăm crema cu 15-30 de minute anterior expunerii la soare. Mai mult, dacă facem baie, când ajungem la prosop ne reungem sau după două ore reaplicăm crema”, a explicat medicul dermatolog Victor Gabriel Clătici.

Te-ar mai interesa: Știai că apa îmbuteliată are termen de valabilitat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private