vineri, august 19, 2022

Nikita, „fata de cartier”, ar fi în comă în urma unui infarct! Anunțul tulburător făcut de fiicele sale: „Doamne, trezește-o pe mama”

O mai țineți minte pe Nikita, „fata rea de cartier”? Pe numele său real Ispas Nicoleta Mihaela, Nikita ar fi în comă încă de duminică.

Anunțul a fost făcut de cele două fiice pe conturile de socializare ale vedetei. Fetele se roagă pentru sănătatea ei.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Nikita, „fata de cartier”, ar fi în comă! Anunțul tulburător făcut de fiicele sale: „Doamne, trezește-o pe mama”

Informațiile arată că fosta vedetă din România ar fi în comă de duminică, iar șansele sale de supraviețuire nu ar fi prea mari.

Pe contul de socializare al vedetei a apărut un mesaj care ar fi fost scris de fiicele sale, Cristina și Vanessa, care îi roagă pe urmăritori să spună rugăciuni pentru ca mama lor să se întoarcă acasă. De asemenea, sunt mai multe imagini cu o sală de operație.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă.

Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Te-ar mai interesa: Poliomielita, risc de reapariție după trei decenii...

Cum arată Nikita acum, după ce a dispărut din viața publică. Mihaela Ispas are două fetițe - IMPACT.ro

Și joi dimineață au fost postate iarăși mesaje care arată că Nikita ar fi în comă.

Fotografia de profil a contului Mihaelei Ispas a fost schimbată cu una cu un sfânt, iar descrierea care apare este „Doamne, trezește-o pe mama. Adu-o lângă noi”.

Mai mult, la secțiunea de comentarii un apropiat al familiei a reușit să transmită un mesaj cu mai multe informații. Potrivit acestuia, Nikita ar fi suferit un infarct.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

„Oamenii buni nu-mi găsesc cuvintele Totul e adevărat Prietena noastră Sora noastră Nikita cum o știe toată Europa e în comă de Duminică 31 Iulie Una din fiicele ei îmi confirmă în privat după contul ei de fb oficial

Da Mami e în comă a făcut infarct din nou acum rămâne Bunul Dumnezeu să facă o minune și să își revină din comă și să meargă acasă la fetițele ei și la familia ei și nu e nici o glumă și nici o farsă vă garantez eu”, a transmis prietenul de familie. 

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

 

De 15 ani, în Spania. „Mulți n-au crezut că voi deveni mamă”

Nikita locuieşte de aproape 15 ani în Malaga, acolo unde duce o viaţa liniştită împreună cu fetiţele sale şi cu bărbatul pe care îl iubeşte. S-a angajat la primărie şi are deja casa şi maşina ei.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, mărturiseşte vedeta.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Aceasta recunoaşte că viaţa ei s-a schimbat complet după ce a plecat din România. A devenit mamă pentru prima dată, moment în care i s-a schimbat total optica asupra vieţii. Acum, are două fetiţe: Cristina, care va face în curând 13 ani, şi Vanesa, mezina familiei.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, a spus Nikita, potrivit impact.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private