Sari la conținut

Noi detalii și declarații despre gemenii morți la Ploiești. Cum au ajuns să cadă de la etajul 10, de fapt

Noi detalii apar despre gemenii morți la Ploiești. La ora 20:48, o fetiţă și un băieţel de 2 ani și o lună, gemeni, au căzut în gol de la etajul 10, chiar sub ochii unor vecini care intrau în bloc. Mama copiilor declarase inițial că făcea curat în altă cameră, dar s-a descoperit că făcea live pe Facebook. 

Înmărmuriţi, oamenii sună la 112. „Nu am apucat decât să văd că copiii erau jos acolo, atât”, spun vecinii, potrivit observatornews. 

Copiii se jucau într-o cameră. S-au urcat pe o masă care se afla în dreptul geamului şi… a fost doar un pas spre abis. N-au avut nicio şansă de supravieţuire după ce cad în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Ulterior, o prietenă de-a mamei, care se afla și ea în casă, în momentul tragediei, a declarat că masa a fost trasă lângă geam de fratele de 5 ani al gemenilor.

Mama gemenilor de la Ploiești, internată la Psihiatrie

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că făcea curat într-o altă cameră când s-a petrecut tragedia. Adevărul este însă altul. Mama copiilor făcea un LIVE pe Facebook în camera alăturată. Deşi pe fundal se aud sirenele de salvare şi jandarmerie, femeia nu se gândeşte nicio clipă să se ridice să vadă dacă cei mici sunt bine.

Femeia apare în transmisia live de 3 minute şi 30 secunde în timp ce stă pe canapea şi ascultă manele tare, răstindu-se la fiul cel mare, un băiat de 5 ani, să o lase în pace, apoi să-i aducă o ţigară. Pe fundal se aude vocea unui copilaş, care se întrece să-i aducă el acea ţigară. În casă mai este o femeie, strigată „Alina“. Înregistrarea se termină când se aude cineva bătând la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă.

Abia când Jandarmeria îi bate la uşă, femeia închide LIVE-ul şi află ce s-a întâmplat cu adevărat. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţele sosite la locul tragediei să-i resusciteze.

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IJP PRAHOVA: „Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”.

Femeia este internată în stare de şoc la Psihiatrie. Şocaţi sunt şi vecinii, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a petrecut la ei în bloc.

Mama copiilor, Andreea, se mutase recent în apartament, cu chirie. Mama ei lucrează în Italia ca badantă, iar vecinii au avertizat-o de stilul de viaţă promiscuu al fiicei sale şi de condiţiile mizere în care trăiau cu toţii. „Te-ai liniştit, Andreea, ai omorât copiii“, a scris bunica pe Facebook.

Andreea obişnuia să facă des transmisii live pe Facebook, în timp ce ascultă muzică, bea, fumează şi tastează discutând cu cineva.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.