Sari la conținut

Noi previziuni astrale. Astrologul Daniela Simulescu: Impas 

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„Soarele intră în Leu, începe sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem”, conchide astrologul

Noi previziuni astrale. Astrologul Daniela Simulescu: Impas

„Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii.

Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei.

Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DcCNews.

Citeste si:

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru toate zodiile

Berbec

Discuțiile cu persoanele autoritare nu vor fi de bun augur. Deci evită să te ciocnești de șefi sau de oamenii cu funcții importante.

Taur

Lupta pentru dreptate îți va distorsiona perspectiva asupra unui subiect. Astrele îți recomandă să încerci să fii mai obiectiv.

Gemeni

Există riscul să faci unele cheltuieli doar pentru a demonstra ceva unor persoane apropiate. Nu este cazul să te grăbești!

Rac

Simți că nu ești ascultat, validat și respectat destul. Parcă oamenii din jurul tău încearcă să îți impună părerile lor.

Previziuni astrale, Leu

Îți vei da seama că viața se întâmplă cum vrea ea, nu neapărat când și cum îți dorești tu. Este frustrant, dar nu ai ce face.

Fecioară

Parcă nu mai vezi cu optimism anumite planuri pentru viitorul apropiat. Unele depind și de acțiunile unor persoane care sunt nehotărâte.

Horosco. Balanță

La serviciu, un proiect este foarte stresant. Și ajungi atât de prins încât și acasă ești destul de încordat. Familia va fi afectată.

Scorpion

Obiectivele tale se ciocnesc de ale altora. Și va trebui să găsești o cale de a negocia. Nu este pe placul tău, dar este necesar.

Săgetător

Cu cât amâni o datorie, cu atât îți va fi mai greu să o achiți.

Horoscop. Capricorn

Partenerul este destul de reticent și te provoacă serios. Dar nu ai ce face. Astrele îți recomandă să nu îi forțezi mâna cu nimic.

Vărsător

La serviciu vor apărea situații de genul totul sau nimic. Vei crede că nu ai nicio cale de scăpare, dar te vei descurca până la urmă.

Horoscop. Pești

Relația cu copiii poate fi destul de complicată. Iar ceilalți se vor supăra dacă apropiații nu le vor respecta rugămințile.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.