vineri, martie 24, 2023

Noi restricții în Sibiu!

Numărul cazurilor în creștere reprezintă o îngrijorare atât pentru autorități, cât și pentru cadrele medicale epuizate, motiv pentru care cadrele medicale cer noi restricții în Sibiu.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a recomandat autorităților, pentru o mai bună gestionare a creziei sanitare, restricționarea accesului populației în mall-uri și supravegherea fermă a populației privind purtarea corespunzătoare a măștii, respectiv respectarea distanțării sociale.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

De asemenea, se solicită înghiderea târgurilor. Astfel de măsuri ar ajuta la reducere numărului de cazuri. Târgurile din Sibiu sunt recunoscute în întreaga țară pentru amploarea lor.

Cadrele medicale solicită funcționarea doar a acelor unități ce asigură produsele de strictă necesitate, cum ar fi cele alimentare.

Pe de altă parte, organizatorii evenimentelor, susțin că respectă toate măsurile impuse de lege în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

Cu ocazia acestor solicitări, cadrele medicale și-au manifestat dorința de a fi consultați de către autorități atunci când sunt aprobate diverse activități publice. În acest moment, propunerile se fac doar de către cei de la  Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt polipii de colon? Ce trebui...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private