Sari la conținut

Noroc în funcție de zodie pentru săptămâna 1-7 iulie 2024

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Noroc în funcție de zodie pentru săptămâna 1-7 iulie 2024.

Berbec

Noroc în funcție de zodie pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Mercur, planeta comunicării, se mută în Leu marți, 2 iulie, și te inspiră să faci planuri și să te concentrezi pe ceea ce aduce cel mai mult noroc în viața ta. Te afli în prezent într-o fază de reconstrucție a vieții tale în care trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți aduce fericire. Acest lucru nu îți va descuraja visele de succes sau bogăție, dar te va ajuta să vezi ce îți aduce cea mai mare energie pozitivă și îți va aduce și cele mai fericite rezultate.

Asigurați-vă nu numai că protejați și alegeți ceea ce doriți mai mult în viața voastră, dar și că sunteți deschis să acceptați sugestii – indiferent cât de neașteptate ar putea fi ele. Chiar acum, cu cât există mai multă bucurie în viața ta, Berbec, cu atât te vei simți mai fericit.

Taur

Luna Nouă în Rac are loc vineri, 5 iulie, și ajută la aducerea unei serii de propuneri împreună cu noi începuturi, Taur. Este posibil să primești oportunități în carieră, în planurile tale de viață sau în acel proiect secret la care lucrezi, dar nu este vorba doar de a aștepta ca ceva să se întâmple – este vorba de ceea ce poți face pentru a atrage acel noroc în viața ta.

Concentrează-te pe modul în care ai comunicat în trecut, mai ales dacă a existat o tendință de a evita anumite subiecte sau de a rămâne prea fixat pe un anumit rezultat. Provocându-te să schimbi modul în care abordezi problemele din muncă, dragoste și viață, vei putea să te abandonezi fluxului de noroc care curge prin viața ta.

Gemeni

Joi, 4 iulie, Marte în Taur îl va conjuga pe Saturn în Pești, amintindu-ți de beneficiile răbdării – mai ales în carieră. Lucrezi din greu la parcursul tău profesional, deoarece vrei să îmbrățișezi mai multe dintre obiectivele tale și să nu întorci spatele viselor tale. Este posibil să fi ratat o idee importantă sau un impuls intuitiv în acest proces, ceea ce este ceea ce este pentru săptămâna 1 iulie.

Încearcă să încetinești și să îți permiți să simți în loc să continui procesul. Nu poți grăbi succesul sau momentul divin, Gemeni. Așa că va fi în beneficiul tău să faci o pauză, să te verifici și să îți acorzi spațiu pentru a vedea că norocul pe care l-ai căutat a fost deja în tine tot timpul.

Rac

Noroc în funcție de zodie pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. În timp ce dorința și manifestarea sunt o parte importantă a atragerii norocului în viața ta, trebuie, de asemenea, să fii atât de angajat față de ceea ce îți dorești încât nimic să nu poată sta în calea succesului. Rac, universul nu te blochează și nu ai de ce să te temi acum de ceea ce ești capabil să realizezi – dar trebuie să vezi asta cu ochii tăi.

Pe măsură ce Venus în Rac îl va conjuga pe Saturn în Pești miercuri, 3 iulie, încearcă să te implici atât de mult în acest nou început pe care vrei să îl construiești, încât să nu lași loc eșecului. În timp ce atragi binecuvântări în viața ta, ești, de asemenea, chemat să muncești pentru ceea ce îți dorești, deoarece cu cât demonstrezi mai mult angajament, cu atât mai multe oportunități și binecuvântări uimitoare vei atrage în viața ta.

Leu

Există momente în viața ta când trebuie să îmbrățișezi mai multă moliciune, blândețe sau decență în timp ce încerci să atingi succesul – dar Leu, acesta nu este unul dintre acele momente. Permite-ți să revii la acel eu radiant, nefiltrat, îndrăzneț și uneori îndrăzneț. Fii tu însuți. Mercur va reveni în semnul Leului marți, 2 iulie, și te va ajuta să îți amintești că calitățile tale înnăscute sunt utile, mai ales când vine vorba de atragerea norocului în viața ta.

Promite-ți că nu te vei abține de la nicio conversație sau oportunitate de a le arăta celorlalți cine ești cu adevărat. În această perioadă, îți vei controla cuvintele și vei avea o prezență mai puternică, așa că folosește acest lucru în avantajul tău și nu te îngrijora să ascunzi cele mai bune părți ale ceea ce ești, ci lasă-le să strălucească în fața lumii.

Fecioară

S-ar putea să doriți să vă permiteți să vă răsfățați latura mai intuitivă și mistică cu Luna Nouă în Rac, care răsare vineri, 5 iulie. Cu atât de multă energie a apei prezentă, ți se cere să te abandonezi și să te uiți la modul în care poți aborda lucrurile diferit, astfel încât să existe mai puțină muncă și mai multă bucurie. Permiteți-vă să renunțați la nevoia de a explica sau de a planifica în timpul săptămânii de 1 iulie și permiteți-vă să vă puneți o dorință.

Fie că este vorba de o stea căzătoare sau printr-o ceremonie de Lună Nouă, permiteți-vă să îmbrățișați acea conexiune divină cu spiritul și să vă doriți pur și simplu ceea ce visați. Oricât de mult te-ai ocupa întotdeauna de aspectele practice, vei beneficia mai mult de reconectarea cu universul și de convingerea că este în regulă să crezi în manifestarea unui anumit noroc dacă nu îți poți da seama logic cum se va întâmpla.

Balanță

La începutul săptămânii 1 iulie, asigură-te că nu asculți pe nimeni în afară de tine. Filtrează zgomotul, opiniile sau îndrumările celor din jur și creează spațiu pentru a-ți putea respecta visele și ceea ce simți că vrei să urmărești. Luna nouă în Rac de vineri, 5 iulie, vă va permite să vă reluați cariera.

Pentru a fi în măsură să profitați de acest lucru, nu puteți asculta pe nimeni în afară de dumneavoastră – chiar dacă acesta este un partener romantic. Luna Nouă în Rac vă va ajuta să vă duceți aspirațiile profesionale la un nou nivel printr-o ofertă de muncă, o promovare sau claritatea de a urma ceea ce știți că ar trebui să faceți. Nu există nimic ce nu poți realiza atunci când începi să-ți asculți intuiția.

Scorpion

Noroc în funcție de zodie pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Ia-ți puțin timp pentru tine, Scorpion, și încearcă să îți amintești visele pe care le aveai cândva pentru viața ta. Sentimentele nu sunt doar despre noroc sau succes, ci despre a te simți cu adevărat acasă în tine și în ceea ce ai creat. Această idee de acasă va apărea odată cu Luna Nouă în Rac de vineri, 5 iulie – dar nu este menită să te rețină, ci să îți ofere o perspectivă valoroasă care te poate ajuta să începi să mergi înainte.

Transformarea este una dintre sarcinile tale cheie în acest an. Din acest motiv, vei descoperi că multe situații din viața ta se vor schimba, dar dacă poți construi acel cămin în interiorul tău și, de asemenea, îți permiți să onorezi ceea ce speri să simți în acest nou capitol, atunci vei fi mai dispus să accepți și redirecționările divine pe măsură ce apar. În această săptămână este posibil să primești o ofertă care pare prea bună sau prea bună pentru a fi adevărată – dar tot ce trebuie să faci este să-ți amintești că este ceea ce ai meritat întotdeauna.

Săgetător

Este inutil să te gândești prea mult și să-ți ghicești binecuvântările, Săgetător. Lucrezi pentru a schimba lucrurile în bine, nu doar financiar și personal, ci și în interiorul tău. Așa că, odată ce lucrurile încep să pară că s-au întors și încep în sfârșit să meargă în direcția ta, nu pierde timpul ghicindu-ți binecuvântările.

Mercur va reveni în Leu marți, 2 iulie, și va aduce sugestii fericite, oportunități, inspirații și șanse de a călători. Acesta este tot ceea ce ai muncit pentru tine, așa că profită de asta și nu-ți trăi viața în așteptarea ca celălalt pantof să cadă. În viață, primești ceea ce investești. Așadar, aceasta este o dovadă și o validare a tot ceea ce ai pus în marea ta revenire.

Capricorn

Schimbarea nu trebuie să fie o perspectivă înfricoșătoare, nici nu trebuie să însemne să renunți la ceva. Ar putea sosi exact așa cum ți-ai propus și cu confirmarea imediată că ceea spre ce te îndrepți va fi mult mai bun decât orice de care te-ai îndepărtat.

Marți, 2 iulie, Mercur se va muta în Leu și îți va cere să devii mai deschisă și mai aventuroasă în manifestarea a ceea ce vrei în viața ta. Asumă-ți mai multe riscuri, ieși în lume și fii mai puternic în prezența ta. Asumându-ți responsabilitatea pentru schimbarea pe care vrei să o vezi producându-se, vei fi, de asemenea, sigur că dirijezi fluxul evenimentelor în favoarea ta. În acest fel vă veți convinge că nu a existat niciodată nimic de care să vă temeți.

Vărsător

Ar fi înțelept să vă luați ceva timp și să vă uitați din nou la lucruri, în special la cele de natură financiară. Asta nu pentru că ceva negativ este pe cale să se întâmple, ci pentru că este posibil să fi ratat un bonus sau o oportunitate de a colecta ceea ce vi se datorează. Venus în Rac îl va conjuga pe Saturn în Pești miercuri, 3 iulie, ceea ce te va face să te gândești la finanțele tale. Îți vei evalua limitele în ceea ce privește banii și investirea timpului în ceea ce are cea mai mare valoare pentru tine – chiar dacă este vorba de vacanță sau timp de călătorie.

Folosiți acest lucru pentru a crea spațiu pentru a obține un impuls financiar și, de asemenea, pentru a începe să semănați semințele pentru un nou început în acest domeniu al vieții dvs. În timp ce ai fost atât de ocupat să te concentrezi pe ceea ce îți aduce fericire, trebuie să îți amintești că ești, de asemenea, responsabil pentru crearea și protejarea acesteia.

Pești

Granițele au devenit noul tău cel mai bun prieten, Pești, chiar dacă nu ți-ai imaginat niciodată că este posibil. Pe măsură ce navighezi în acest spațiu delicat de a învăța ce limite să păstrezi și când să renunți la acele bariere pentru a obține, va trebui să îți concentrezi mai multă energie pe ceea ce înseamnă acest proces pentru tine. Mercur se va muta în Leu marți, 2 iulie, și te va ajuta să devii mai deschisă și mai îndrăzneață în a susține ceea ce vrei și ai nevoie.

Acest lucru va fi esențial în relațiile tale personale și te va ajuta să faci față oricăror provocări profesionale, să-ți protejezi liniștea și să atragi mai mult noroc și abundență.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel