Sari la conținut

Nostradamus, patru previziuni sumbre: Un an haotic pentru omenire

Previziuni nostradamus
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Previziuni sumbre nostradamus

Nostradamus, patru previziuni sumbre: Un an haotic pentru omenire

Prezicătorul francez Nostradamus atrage atenția în continuare cu celebrele sale profeții despre viitor. Predicțiile sale pentru anul 2024 vorbesc despre „haos” și incertitudine în întreaga lume. Câteva dintre evenimentele la care a făcut referire profetul sunt Al Treilea Război Mondial, un mare cutremur în California sau încălzirea globală.

Profetul a anunțat un conflict de șapte luni care a fost interpretat ca începutul celui de-Al Treilea Război Mondial.

„Șapte luni de la Marele Război, oameni uciși de fapte rele”, a scris el.

Unii cred că războiul din Ucraina corespunde acestei profeții. Alții au în vedere posibilitatea unui conflict major declanșat de China din cauza intereselor pe care le are în Taiwan. Profetul a prezis un nou război în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, inclusiv Statele Unite, Rusia și China.

Poezia care evocă acest război sună în felul următor:

  • „ Trei dintre ei vor fi în curând duși la nimic de către Antihrist,
  • Războiul lui va dura douăzeci și șapte de ani,
  • Eretici morți, prizonieri alungați.
  • Sângele, corpul uman, apa înroșită, Pământul a salutat.”

Dezastru climatic în 2024?

Previziunile lui Nostradamus pentru 2024
Sursă foto:The Sun

O altă predicție interesantă se învârte în jurul catastrofei climatice. Nostradamus părea să fi prevăzut evenimentele meteorologice severe pe care le trăim astăzi, cum ar fi furtunile violente, incendiile de vegetație și temperaturile în creștere. El a scris versine care menționează pământul uscat și inundațiile mari.

El a avertizat, de asemenea, despre o „foamete foarte mare prin val pestifer”, care s-ar putea referi la tsunami care devastează agricultura și duc la boli și înfometare, potrivit Sky History. Dacă viziunile sale sunt corecte, ne putem aștepta la evenimente climatice și mai dezastruoase în următorii ani.

Un nou Papă în 2024?
Nostradamus abordează posibilitatea unui nou Papă în 2024, potrivit Sky History. Cu Papa Francisc la mijlocul anilor 80 și se confruntă cu probleme de sănătate, o tranziție în Sfântul Scaun ar putea fi la orizont. Totuși, el avertizează și că acest nou lider îi va „slăbi vederea” și va menține funcția pentru o lungă perioadă de timp. Sensul exact al cuvântului „slăbire” rămâne deschis interpretării.

Tumult regal în 2024?

Mai mult, scrierile lui Nostradamus sugerează un potențial tumult regal. În timp ce unele interpretări sugerează moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022, este mai probabil o mărturie a clarviziunii comentatorului Nostradamus, Mario Reading. Cu toate acestea, Nostradamus menționează o figură cunoscută drept „Regele Insulelor”, care se confruntă cu controverse și și în cele din urmă este alungată cu forța.

Această cifră este înlocuită cu cineva „care nu va avea niciun semn de rege”. Analiza lui Reading sugerează că acest lucru s-ar putea referi la forțarea regelui Carol al III-lea să abdice, prințul Harry luând coroana în loc de prințul William. Dar acest lucru poate părea puțin probabil, având în vedere evenimentele recente, potrivit  economictimes.indiatimes.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel