Sari la conținut

Noul antrenor al Simonei Halep a dat verdictul: câţi ani va mai juca tenis?

Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Simona Halep a anunţat după revenirea în circuit, la turneu de la Miami, că noul său antrenor va fi spaniolul Carlos Martinez Comet, care a lucrat cu mai multe jucătoare din tenisul de top.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult”, a declarat Simona Halep.

Câţi ani va mai juca tenis Simona?

Carlos Martinez, în vârstă de 49 de ani, a fost antrenorul mai multor jucătoare de tenis de top, printre care Kateryna Baindl (Kozlova), Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina, Misa Eguchi și Margarita Betova (Gasparyan).

Ibericul a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, câți ani va mai juca Simona Halep tenis. De asemenea, Carlos a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei noastre. „Cu siguranță vrea să mai joace încă 2-3 ani, dar nici o dată nu a fost stabilită. Ideea este că abia mai târziu va vedea dacă mai poate juca 2-3 ani, dar în acest moment se gândește pe termen lung.

Are 32 de ani, nu este chiar atât de bătrână, în capul ei este ideea de a reveni în elită, de a fi din nou în vârf, luptând pentru marile titluri. Vorbim despre o jucătoare foarte mare. Datorită a tot ce a realizat, pentru mine este o referință”, a spus Carlos Martinez, potrivit Eurosport.

Simona Halep
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Are o ambiție care mișcă munții”

Noul antrenor al sportivei noastre știe că va avea nevoie de timp pentru ca Simona Halep să ajungă la aceleași performanțe, însă este convins că ambiția româncei de a reveni în top va duce la rezultate pozitive.

sursa foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

„Adrenalina, dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp. Vorbim de o persoană care nu a concurat de mai bine de un an și jumătate, nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive.

În primul rând, Simona are o ambiție care mișcă munții. Acum este momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate capitolele, atât la tenis, cât și la partea fizică. Vor fi trei săptămâni de multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul de zgura, fără a uita să fim precauți, pentru a nu se accidenta”, a mai spus Carlos Martinez, potrivit sursei citate de b1.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel