miercuri, octombrie 20, 2021

De Mărțișor și de Ziua Femeii, Evenimentul zilei și Doctorul zilei vă propun un cadou special. Nu mai puțin de 50 de modele de brățări vor fi disponibile cu EVZ și Doctorul zilei, pentru oricine dorește

să facă un cadou special cuiva drag. Oferta este valabilă doar în perioada 25 februarie-9 martie, iar costul este unul special: 4,9 lei (include ziar, revista de 36 de pagini și brățara).

Oferta de 1 martie de la Doctorul zilei
Oferta de 1 martie de la Doctorul zilei

Pentru toti cei interesați de sănătate, Doctorul zilei, care va fi disponibil începând cu 25 februarie la chioșcurile de ziare, la pachet cu mărțișorul, vine cu subiecte speciale. Iată câteva dintre ele:

– „Bombe” ascunse de zahăr. Care sunt alimentele considerate sănătoase ce conţin

o substanţă mai periculoasă decât tutunul.

– De ce este România țara copiilor prematuri și cum pot fi ajutați să trăiască și să fie sănătoși. Povestea emoționantă a unor copii care cântăresc sub 1500 de grame și care se zbat în acest moment pentru viața lor în maternități din București.

– De ce au ajuns bolile de ficat la fel de periculoase ca cele de inimă în România. Profesorul Mihai Voiculescu, medic la Institutul Clinic Fundeni, explică ce e de făcut pentru a le controla și trata.

– Vreți să renunțați la carne? Vă învățăm cum să deveniți vegetarieni în mod inteligent,

fără a ajunge să aveți carențe nutriționale și fără să vă îngrășați.

– Aflați care sunt ceaiurile care dizolvă și elimină pietrele la rinichi

Ultimele stiri