luni, iunie 1, 2020

Emma Murray a ajuns la spital cu ceea ce a crezut că este un apendice inflamat, însă, a descoperit de curând că este însărcinată. Din păcate, băiețelul Emmei, Aaron a fost diagnosticat încă de la naștere cu boala Holoprosencephaly, o afecțiune, unde copilul se naște doar cu o parte din creier.

Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire – “Când Aaron s-a născut, primul lucru care mi s-a spus a fost că nu există nicio şansă ca el să supravieţuiască. Mi s-a spus că ar putea trăi timp de trei minute, de trei ore sau trei zile. Doctorii mi-au spus că dacă ar fi fost oricare dintre celelalte organe, atunci ar fi putut să facă ceva, dar este încă peste puterile medicinei moderne să facă ceva în cazul nostru”, citează Mediafax.

Citește și:

Însă, la doi ani de la naștere, copilul a rostit primul lui cuvânt, a spus “mami”. “Nu m-am gândit niciodată că Aaron va spune ceva, mă bucuram de fiecare clipă împreună, pentru că sunt conştientă că ar putea fi ultima. Dar atunci când s-a uitat la mine şi mi-a spus mami, nu mi-a venit să cred. Copilul meu, care s-a născut condamnat la moarte, acum e aici şi mă strigă pe nume”, declară tânăra mămică

Citește și:

A.

Sursa – Mediafax

Parteneri