Home » Medicină alternativă » Nu e nevoie să te tunzi. Îți poți repara vârf...

Nu e nevoie să te tunzi. Îți poți repara vârfurile despicate cu aceste două ingrediente

Frigul, folosirea produselor de styling, vopseaua dar și placa sau ondulatorul strică aspectul părului. Deși este recomandat să te tunzi cam odată la 3 luni, poți folosi câteva trucuri cu care să îți repari vârfurile despicate, dacă nu te înduri să renunți la lungime.

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciați hairstyliști recomandă produsele naturiste.

”Produsele naturiste sunt, cu siguranţă, mai indicate decât cele chimice, dar lumea nu ştie că termenul lor de valabilitate nu este de doi ani de la data deschiderii, ci de şase luni de la data fabricării. Aşadar, verificaţi cu atenţie produsele cumpărate, pentru că este posibil să scrie „natural 100%”, dar să fie o simplă campanie de marketing”, a explicat Cristi Pascu.

Get Rid of Split Ends without Trimming with 2 Ingredients Only
Pasul 1

Piaptănă părul cu atenție, de la vârfuri la rădăcină și fă-ți două cozi împletite. Amestecă părți egale din ulei de sâmburi de pirsică și ulei de vitamina E. Puteți găsi ambele ingrediente la farmacie. Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplică amestecul pe lungimea părului și lasă-l să acționeze 2-4 ore. Desfă-ți părul și spală-l normal.

Pasul 2

Amestecă balsam de păr cu miere, părți egale. Aplică pe părul spălat, ud, doar pe lungimi. Pune-ți o pungă pe cap, apoi un prosop și stai așa 1-2 ore. Apoi șamponează și clătește.

Repetă de două ori pe lună.