Sari la conținut

Nu mai arunca coaja de la lămâie – iată câteva utilizări printre care și leac contra cancer

De cele mai multe ori consumăm lămâia pentru proprietățile sale detoxifiante, dar de cele mai multe ori consumăm fructul doar pe jumătate. Coaja lămâiei este benefică și conține și mai multă vitamina C decât sucul

Care sunt beneficiile cojii de lămâie?

-conține vitamina C, acid citric, acid malic, pectină

-coaja de lămâie elimină toxinele din organism

-reduce gazele intestinale

-detoxifică ficatul

-îmbunătățește gustul prăjiturilor

-îmbunătățește sistemul imunitar

-alacalinizează ph-ul organismului

-antiseptic

Studiile au arătat că această coajă de lămâie pe care de cele mai multe ori o aruncăm este mai benefică decât medicamentele chimioterapice, folosite în terapia anti-cancer, deoarece lămâia conține anumite substanțe care previn apariția cancerului

Poți începe să incluzi lămâia în dieta ta prin consumul de lămâie, să îl folosești în salate pe post de oțet, în smoothiuri sau să bei dimineața un pahar cu apă cu lămâie.

Ceaiul din coji de lămâie este și el un remediu foarte bun pentru detoxifierea organismului

 

 

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel