Sari la conținut

NUMEROLOGIE: Care este numărul tău personal în funcție de data nașterii? Iată ce îți va aduce anul 2023

NUMEROLOGIE: Care este numărul tău personal în funcție de data nașterii? Iată ce îți va aduce anul 2023, potrivit experților în numerologie.

Anul 2023 este un an de vibrație 7 deoarece 2023 se desparte în 2+0+2+3=7.

Potrivit experților în numerologie, trebuie să te asiguri că reduci suma obținută la o singură cifră de la 1 la 9. Această formulă poate fi aplicată în orice an, cum ar fi anul nașterii, data nunții, anul de absolvire etc.

Ce are de oferit anul care tocmai a început? Ei bine, iată câteva cuvinte cheie: analiză, credință, intuiție, logică, filantropie, auto-reflecție și spiritualitate, notează sfatulpărinților.ro.

Potrivit numerologilor, anul acesta va aduce eforturi colective în reformarea practicilor spirituale. Ce-i de făcut? Ei bine, aprofundează-ți propria practică sau stabilește-ți intențiile de dezvoltare personală. Încearcă să nu te gândești prea mult anul acesta.

Fii conștient de faptul că 7 se poate manifesta ca o energie a cinismului. Este un an în care cumperi cărți de dezvoltare personal, mai ales în ceea ce privește intuiția.

În numerologie, numărul 7 (sau 77 sau 777) are o semnificație deosebită. El reprezintă plenitudinea, completitudinea, realizările și înțelepciune interioară. Dacă vezi numărul 7, trebuie doar să știi că ești pe calea creșterii, a schimbării pozitive, a rezultatelor, a acumulării de cunoștințe.

Anul 2023 va fi totul despre sinele nostru interior. Suntem chemați să ne ascultăm interiorul și intuiția. Creștem, învățăm și realizăm, mai notează sfatulpărinților.ro.

Numerologie 2023 – Numărul personal

Pentru a afla numărul personal pentru anul 2022 trebuie să efectuezi un calcul simplu. Astfel:

Data nașterii – 25 aprilie

2+5+0+4+2+0+2+3 = 18

1+8 = 9

Deci numarul personal pentru anul 2023 este 9.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 1

Un nou început

În numerologie, numărul 1 reprezintă schimbarea. Fie că pornești într-o direcție nouă, fie că ești pe cale să mergi în același sens, ești pregătit.

Așteaptă-te la o schimbare în carieră sau doar la o schimbare uriașă a rolului tău la locul de muncă în acest an. Intră într-o epocă egoistă. Visează măreț. Du-te după ce vrei și ce meriți. Ești personajul principal anul acesta.

Începi un ciclu cu totul nou de nouă ani, unul care se va construi din ciclul anterior, fiind în același timp complet nou și plin de perspective interesante. Tu ești protagonistul anul acesta, așa că du-te după orice vrei. Și pot fi și câteva lucruri despre care nu știai niciodată că le dorești.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 2

Relațiile în prim-plan

Cifra 2 reprezintă încrederea și alinierea. Anul acesta, s-ar putea să înveți multe despre relațiile tale – cu tine și cu alți oameni. S-ar putea să te simți mai aliniat cu dragostea în acest an, așa că profită de acea energie cât de bine poți. Ai încredere în această cale! Ai încredere în tine și în alții, precum și în intențiile lor.

Prioritizează calitatea și angajamentul în relațiile cu oamenii noi pe care îi întâlnești. Nu te limita doar la a le adăuga numele la contactele tale. Acesta este, de asemenea, un an grozav pentru găsirea iubirii sau amplificarea iubirii pe care deja o simți. Așa că dacă romantismul este ceva ce îți dorești în 2023, atunci ai autorizație cosmică pentru a-l avea.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 3

Timp de creație

Cifra 3 reprezintă creativitatea, spiritualitatea și adevărul interior. Gândește-te la explorarea unor eforturi creative, dacă nu ai făcut-o deja.

Anul acesta este despre pășirea într-un spațiu nou și înțelegerea mai bună a viselor tale. Mergi într-o aventură sau întâlnești oameni noi. Obții o nouă perspectivă și încearcă să profiți de latura ta spirituală.

Acesta este un an al explorării și al creativității, un an în care poți să ieși în oraș, să cunoști oameni și să explorezi concepte la care nu ai visat niciodată. Toate având puterea de a-ți schimba total realitatea de zi cu zi.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 4

Asumă-ți responsabilitatea

Numărul 4 reprezintă adevărul și înțelepciunea interioară. Poate fi greu să recunoști autosabotarea și să-ți revendici responsabilitatea, dar anul acesta vei fi posibil să faci asta.

Vei atinge succesul în acest an, dar numai dacă ești inteligent și sincer cu tine însuți în ceea ce privește ceea ce funcționează și ce nu, te vei simți chemat să te acomodezi și să-ți aranjezi prioritățile.

Când ai renunțat să-ți asumi responsabilitatea pentru tine? Ai lăsat prea multe lucruri să-ți scape printre degete.

Timpul pentru un astfel de comportament s-a încheiat și, în această perioadă de douăsprezece luni, trebuie să faci un pas înainte și să fii dispus să faci treabă. Fără acest efort, vei avea dificultăți să obții ceea ce simți că meriți pe bună dreptate. Succesul va veni numai după ce vei fi făcut demersurile pentru a câștiga efectiv.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 5

Te așteaptă transformarea

În numerologie, numărul 5 este despre transformare și putere interioară. Sunt necesare ajustări și ești dispus să faci schimbări majore. Vei merge în acea aventură și vei ieși din zona ta de confort. De asemenea, vei avea de lucru la vindecare și dezvoltare personal. Vei ajunge, în sfârșit, să crezi în tine.

Acesta este numărul libertății și al schimbării. Este sigur să spunem că lucrurile se vor schimba drastic pentru tine în următoarele douăsprezece luni.

Anul 2023 se referă la a face ajustări și a explora opțiunile disponibile pentru tine, iar dacă nu îți place ce lucrezi, atunci poate că este timpul să renunți și să îți creezi noi posibilități. Sunt șanse mari ca viața ta să arate semnificativ diferit la sfârșitul anului 2023 decât a fost la început.

Principalul lucru de reținut este că este mai înțelept să îmbrățișezi aceste schimbări decât să încerci să le oprești. Deoarece cu cât reziști mai mult, cu atât lucrurile vor deveni mai complicate pentru tine pe drum.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 6

Muncă de echipă

Numărul 6 în numerologie reprezintă echilibrul, încrederea în sine și pacea interioară. Poate ai trecut printr-o schimbare majoră în viață în 2022.

O mișcare mare, o despărțire sau un nou loc de muncă. În 2023, ești îndrumat să ai încredere în acest proces și să călătorești pe valul prin care ai trecut. Totul se va echilibra și se va pune la loc. Doar că trebuie să fii răbdător.

Viața ta s-a schimbat probabil destul de mult în 2022. S-ar putea să te fi găsit într-o nouă situație de viață, sau poate că ai început un nou loc de muncă, care a fost o abatere de la ceea ce făceai anterior.

Sau poate a existat o relație care a provocat un pivot în traiectoria ta. Acum, însă, praful s-a așezat. Poți începe să înțelegi noua ta realitate la un nivel mai profund. Este un moment grozav să te gândești în termeni de „noi” mai degrabă decât de „eu”, pentru că în ultimul an, totul a fost să te concentrezi pe propriile nevoi. Nu mai este cazul.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 7

Privește în interior

După cum am menționat mai sus, numărul 7 se referă adesea la realizare și completitudine. 2023 va însemna să faci schimbări în viața ta și apoi să procesezi acele schimbări. În ciuda tuturor întrebărilor, epifaniilor și îndoielilor pe care le poți avea, ar trebui să ai încredere că totul se va araja.

Ai petrecut anul 2022 apropiindu-te mai mult de oameni în timp ce ai trăit prin energia orientată spre relație. Dar există o vibrație foarte diferită care te cheamă în energia 7 a anului 2023. 7 este despre introspecție și să te înțelegi mai bine cu tine însuți la nivel spiritual.

S-ar putea să nu sune foarte interesant și, de fapt, s-ar putea să nu arate așa din exterior. Dar asta nu înseamnă că nu vei avea momente importante în 2023, pur și simplu că sunt de o natură mai puțin evidentă.

Treci printr-o serie de schimbări personale pe măsură ce te aclimatizezi la viața ta și vei avea nevoie de timp pentru a procesa unele dintre ele.

Asta faci anul acesta. Vor fi o mulțime de epifanii pe drum în lunile următoare, o mulțime de momente ah-ha când începi să obții claritate cu privire la motivul pentru care te comporți așa cum o faci. Este timpul să te concentrezi pe a deveni cea mai bună versiune a ta, lucrând din interior spre exterior, spun numerologii citați de sfatulpărinților.ro.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel