Sari la conținut

Numerologul Romeo Popescu: predicții despre luna mai și cum ne va afecta tot anul

Horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
zidii loiale

Romeo Popescu, celebrul numerolog român, a realizat o serie de previziuni despre cum va arată luna mai a acestui an și cum ne va influența deciziile pe care le vom lua în următoarele.

„Luna mai este o lună foarte interesantă. 2021 este un an universal 5.”

Romeo Popescu, numerolog: O să iasă flăcări

„Luna mai este luna a 5-a. Şi atunci, luna aceasta va fi o sinteză a lui 2021. Va fi ca un trailer la cinema: cum va fi mai, așă va fi și 2021.

Ce este mai interesant la această lună mai este că e o lună de foc. 2021 este un an de foc. Aceste două zone de foc se vor intersecta. Şi când se intersectează două zone de foc suntem mai activi.

O să iasă flăcări. Noi vedem acest 1 mai: Paște, poezie, lumea mănâncă, se îngrașă. Sărbătoresc şi ei cum pot.

Ziua aceasta, întâi a cincea, are un destin 2: ce a fost astăzi se va repeta. Starea mea de spirit, interacțiunile mele… A fost frumos, am fost mai buni, ne-am pupat şi nu ne-am înjurat şi a fost totul minunat. Ziua de 2 are destin trei. Ieri şi astăzi au fost două zile minunate, dar s-a terminat.”

Romeo Popescu, numerolog: La toamnă, ne amintim ce am făcut în mai şi o luăm de la capăt

„De mâine încep focul, haosul, nervozitatea şi toate acestea vor ţine până la finele lunii mai. Eu, de pildă, dacă mă va deranja ceva, îmi voi apăra punctul de vedere cu vehemență, chiar dacă în sinea mea știu că nu am dreptate, până se plictisește preopinentul.

Asta este înflăcărarea. Ne va ţine în luna mai. Vor fi repercusiuni prin septembrie – octombrie.

Vom avea impresia în vara asta, în Iunie – iulie – august, că ne-au trecut nervii. Şi ne-aducem aminte la toamnă ce am făcut în mai. Şi o luăm de la capăt. La vară ne relaxăm puțin şi-o luăm de la capăt până la sfârșitul anului”, a apreciat numerologul la Antena3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.