Sari la conținut

Nuntă cu toxiinfecție alimentară! Aveți grijă, este sezonul…

Nuntă cu toxiinfecție alimentară! Atenție, este sezonul nunților și regulile sanitare par să nu fie respectate prea mult. Nuntași ajunși la spital din cauza …

Nuntă de coşmar la un restaurant din Valea Doftanei. Aproape 30 de oameni au avut nevoie de ajutor medical după ce s-au simţit rău, inclusiv mireasa, care a leşinat în salonul unde avea loc petrecerea.

Nuntă cu 7 ambulanțe…

Iniţial, în jur de 40 de adulţi şi 10 minori au acuzat stări de rău, vomă şi ameţeli, după ce au consumat din mâncarea servită la eveniment, notează Antena 3.

Participanții la nuntă au avut un eveniment de pomină… Şapte ambulanţe au intervenit la faţa locului.

Din păcate, această nuntă nu va uitată prea ușor. Trei adulţi şi doi minori au avut nevoie să fie transportaţi la spital.

Se pare că din cauza mâncării invitaţii s-au confruntat cu o toxiinfecţie alimentară. Așadar, aveți grijă… Este sezonul nunților și astfel de situații se pot înmulți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.