joi, iulie 29, 2021

Edith Gonzales, actrița cunoscută pentru rolurile sale din telenovele, a murit, astăzi, la 54 de ani. Ea se lupta cu cancerul de col uterin, de trei ani. Starea vedetei era extrem de gravă, trecând printr-o

intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine. Astăzi, însă a pierdut lupta cu cancerul.

Edith Gonzales a fost diagnosticata cu cancer de col uterin în 2016, dupa ce a simtit dureri puternice in zona abdominala. De atunci, celebra actrita s-a luptat cu aceasta boala.

Edith Gonzales a murit. „Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor

din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine. Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit. Si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat. Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat.

Asa ca, Moarte, asaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”, spunea actrita.

Edith Gonzales a murit. În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

Ultimele stiri

Parteneri