Categories: Ştiri sănătate

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut. A lăsat în urmă patru copii și un soț devastat: „Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid, asigurați-vă că aveți un…”

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut. A lăsat în urmă patru copii și un soț devastat: „Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid, asigurați-vă că aveți un…”

Siti Sarah Raisuddin, una dintre cele mai celebre cântărețe din Malaezia, a murit de Covid. Aceasta a fost testată pozitiv pentru coronavirus pe 25 iulie, după ce a contractat virusul de la o femeie care îi ajuta la treburile casnice.

Siti Sarah era însărcinată în 8 luni și avea o saturație extrem de mică atunci când medicii au hotărât să o pună într-o comă indusă pentru ca bebelușul fie scos printr-o operație de cezariană. Micuțul a fost salvat, însă, din păcate, mama lui nu l-a mai putut ține în brațe niciodată.

 

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut

Cântăreața malaeziană Siti Sarah, care a murit de Covid la trei zile după naștere, nu a fost vaccinată și a primit tratament târziu, potrivit soțului ei. Shahmira Muhammad, un comedian mai cunoscut sub numele de Shuib Sepahtu, a povestit că a vrut să-și interneze soția în vârstă de 36 de ani într-un spital privat, dar i s-a spus că nu mai sunt paturi pentru pacienții cu Covid-19.

„Soția mea nu a fost vaccinată … Infecția s-a răspândit în plămâni, iar organele nu mai funcționau bine”, a declarat Shuib Sepahtu, potrivit straitstimes.com.

Shahmira a dezvăluit, de asemenea, că soția sa, a cărei moarte i-a devastat fanii, se confrunta cu un nivel scăzut de oxigen acasă, dar el nu a luat în seamă aceste semne.

„Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid-19, asigurați-vă că aveți un oximetru. Când nivelul de oxigen este de 95 și mai mic, nu așteptați. Mergeți direct la spital. Soția mea a spus că nivelul de oxigen al acestuia este 93, 94 . I-am spus că este în regulă. Am întârziat să o duc la spital. Și acum nu mai este aici”, a mai spus acesta. 

Pe lângă bebelușul nou-născut, cuplul mai are trei copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Fanii cântăreței și-au exprimat regretul pe diferite rețele sociale. Chiar și Regele și Regina din Malaezia au transmis condoleanțe familiei.

„Maiestățile lor își exprimă tristețea pentru moartea ei și speră că familia va fi puternică și va trece peste pierderea suferită”, au scris reprezentanții Palatului într-o postare pe Facebook.

Vestea morții artistei vine chiar în momentul în care Malaezia relaxează măsurile de restricție pentru persoanele complet vaccinate anti-covid, în ciuda faptului că țara trece prin cel mai grav val.

Luni, Malaezia a înregistrat 17.236 de persoane infectate cu Covid și 212 de decese, ceea ce ridică numărul de morți COVID din țară la 10.961.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

9 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

9 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

10 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

10 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

11 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

11 ore ago

Citeste si: