Sari la conținut

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut. A lăsat în urmă patru copii și un soț devastat: „Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid, asigurați-vă că aveți un…”

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut. A lăsat în urmă patru copii și un soț devastat: „Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid, asigurați-vă că aveți un…”

Siti Sarah Raisuddin, una dintre cele mai celebre cântărețe din Malaezia, a murit de Covid. Aceasta a fost testată pozitiv pentru coronavirus pe 25 iulie, după ce a contractat virusul de la o femeie care îi ajuta la treburile casnice.

Siti Sarah era însărcinată în 8 luni și avea o saturație extrem de mică atunci când medicii au hotărât să o pună într-o comă indusă pentru ca bebelușul fie scos printr-o operație de cezariană. Micuțul a fost salvat, însă, din păcate, mama lui nu l-a mai putut ține în brațe niciodată.

 

O cântăreață celebră a murit de Covid, la câteva zile după ce a născut

Cântăreața malaeziană Siti Sarah, care a murit de Covid la trei zile după naștere, nu a fost vaccinată și a primit tratament târziu, potrivit soțului ei. Shahmira Muhammad, un comedian mai cunoscut sub numele de Shuib Sepahtu, a povestit că a vrut să-și interneze soția în vârstă de 36 de ani într-un spital privat, dar i s-a spus că nu mai sunt paturi pentru pacienții cu Covid-19.

„Soția mea nu a fost vaccinată … Infecția s-a răspândit în plămâni, iar organele nu mai funcționau bine”, a declarat Shuib Sepahtu, potrivit straitstimes.com.

Shahmira a dezvăluit, de asemenea, că soția sa, a cărei moarte i-a devastat fanii, se confrunta cu un nivel scăzut de oxigen acasă, dar el nu a luat în seamă aceste semne.

„Am făcut o greșeală. Dacă aveți Covid-19, asigurați-vă că aveți un oximetru. Când nivelul de oxigen este de 95 și mai mic, nu așteptați. Mergeți direct la spital. Soția mea a spus că nivelul de oxigen al acestuia este 93, 94 . I-am spus că este în regulă. Am întârziat să o duc la spital. Și acum nu mai este aici”, a mai spus acesta. 

Pe lângă bebelușul nou-născut, cuplul mai are trei copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Fanii cântăreței și-au exprimat regretul pe diferite rețele sociale. Chiar și Regele și Regina din Malaezia au transmis condoleanțe familiei.

„Maiestățile lor își exprimă tristețea pentru moartea ei și speră că familia va fi puternică și va trece peste pierderea suferită”, au scris reprezentanții Palatului într-o postare pe Facebook.

Vestea morții artistei vine chiar în momentul în care Malaezia relaxează măsurile de restricție pentru persoanele complet vaccinate anti-covid, în ciuda faptului că țara trece prin cel mai grav val.

Luni, Malaezia a înregistrat 17.236 de persoane infectate cu Covid și 212 de decese, ceea ce ridică numărul de morți COVID din țară la 10.961.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.