Sari la conținut

O cântăreață celebră a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte acum? „M-am luptat ca nebuna”

accident vascular cerebral
Sursa foto: arhiva Doctorul Zileui
Semn AVC: Amorțeală sau slăbiciune bruscă

Probleme mari de sănătate pentru o cântăreață celebră. Ea a împărtășit admiratorilor săi câteva informații personale despre starea ei de sănătate.

Cântăreața scoțiană Susan Boyle a fost invitata surpriză a emisiunii „Britain’s Got Talent”, unde a dezvăluit admiratorilor săi că a suferit un accident vascular cerebral.

„M-am luptat ca o nebună să mă întorc pe scenă”, a spus ea. „Și am făcut-o.”, mai spune ea.

Cântăreața a reflectat și asupra momentului și problemelor sale de sănătate pe rețelele de socializare. Boyle a distribuit câteva fotografii pe conturile sale de socializare.

„În seara asta am avut privilegiul de a reveni la @bgt și de a cânta alături de minunata distribuție a lui @lesmizofficial”, a spus ea. „Aceasta seară a fost cu atât mai specială pentru mine, cu cât în ​​aprilie 2022 am avut un accident vascular cerebral.”
„În ultimul an, am muncit atât de mult pentru a-mi recupera vocabularul și vocea, cu unicul scop de a putea cânta din nou pe scenă, iar în această seară munca mea grea și perseverența au dat roade, cântând melodia care a început totul, „Eu Dreamed A Dream’…” a concluzionat ea.

Secțiunea de comentarii a fost plină de mesaje de susținere din partea fanilor.

„Sunt atât de bucuroasă că te-ai întors. Sper să te faci bine curând și să continui să cânți așa cum faci.”

„Îmi place să o revăd pe Susan, așa că îmi pare rău să aud despre ea că a suferit un accident vascular cerebral, dar vocea este încă acolo..”, a comentat un urmaș.

Un altul a adăugat: „Îmi pare atât de rău să aud că ai avut un accident vascular cerebral, dar mă bucur că te descurci bine acum. Aștept cu nerăbdare să-ți auzim vocea frumoasă.”

Boyle a concurat în cel de-al treilea sezon din „Britain’s Got Talent”, unde a cântat melodia „Les Mis”. Ea a ajuns pe locul doi în spatele actului de dans Diversity, dar a avut o carieră solo de succes. Albumul ei de debut din 2009, „ I Dreamed a Dream”, a devenit cel mai bine vândut album de debut din toate timpurile din Marea Britanie și a stabilit un record pentru vânzările în prima săptămână de un album de debut, conform BBC .

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.