vineri, august 19, 2022

O persoană a fost găsită, sâmbătă, înecată în Lacul Morii din Sectorul 6 din București. Ar fi o cunoscută artistă care s-ar fi sinucis, potrivit unui mesaj de adio postat pe contul său de Facebook, sâmbătă noaptea. 

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul”, au transmis autoritățile, potrivit stirile protv. 

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Mesajul de adio postat pe Facebook

De asemenea, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Conform unor surse apropiate anchetei, ar fi vorba despre o cunoscută artistă din București care s-ar fi sinucis. Înainte de gestul extrem, ea a lăsat și un mesaj de adio pe pagina de Facebook.

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc!Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private