Sari la conținut

O cunoscută artistă suferă de Dermografism. „Lucrez cu doctori specializați în medicina cuantică și psihoterapie”

O cunoscută artistă suferă de Dermografism. „Lucrez cu doctori specializați în medicina cuantică și psihoterapie”.

Adda a anunțat pe contul său de Facebook că a început o cură de detoxifiere, atât fizică, cât și psihică. După ce a dezvăluit că suferă de Dermografism, îndrăgita cântăreață își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce presupune procesul vindecării sale.

Adda suferă de Dermografism: „Lucrez cu doctori specializați în medicina cuantică și psihoterapie”

Recent, Adda a postat o fotografie de pe patul de spital, anunțând că s-a hpotărât să trateze cauza și nu simptomele bolii.

„Poza asta este nuca din peretele Facebookului dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice.
Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.
Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet!”, este mesajul artistei.

Adda, intoleranță la gluten, histamină și zahăr

Adda a început să fie atentă la cecea ce consumă după ce a aflat că are mai multe intoleranțe alimentare.
„Mananc alimente fara HISTAMINA-am intoleranta! Fara – GLUTEN– am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise. Pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul….
Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente- antibiotice, antiinflamatoare etc si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR!”, și-a îndemnat aceasta urmăritorii.

Ce este, de fapt, Dermografismul?

Dermografismul, sau scrierea pe piele, este o formă de urticarie. Se caracterizează prin faptul că pielea reacţionează ca şi o coala de hârtie, adică se poate scrie pe ea. Este o afecţiune comună adolescenţilor şi adulţilor tineri, ce poate dura de la câteva luni la câţiva ani, iar uneori persistă toată viaţa.
Această afecţiune poate fi depistată în mod neaşteptat la un consult alergologic sau atunci când pacientul se prezintă cu zone roşii, edemaţiate, liniare şi pruriginoase. Simptomele pot fi declanşate de stres, haine strâmte sau aspre la atingere, purtarea ceasului, cald sau rece. O incidenţă crescută a fost observată în sarcină (în special în al doilea trimestru), la debutul menopauzei şi la copiii atopici.
De asemenea, dermografismul poate să apară în urma administrării unui medicament (antibiotic), se poate asocia frecvent cu alte forme de urticarie, parazitoză intestinală sau boală tiroidiană. Mecanismul de producere a dermografismului nu este pe deplin cunoscut, dar se crede că traumatismul produs de zgârierea sau presarea pielii duce la ruperea membranei mastocitului care este fragilă la aceşti pacienţi, cu eliberarea de mediatori ai inflamaţiei, în special histamină. Histamina produce dilatarea vaselor pielii cu creşterea permeabilităţii acestora, ceea ce înseamnă înroşirea pielii, prurit si edem

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: