Sari la conținut

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

sursa foto: Romania tv

Din cuprinsul articolului

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit.

Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în vârstă de 48 de ani, a murit ieri, în urma unui presupus atac de cord, în timp ce se afla în vizită la New York.

Dr. Matthew era cunoscută pentru personalitatea sa vibrantă și amuzantă și era o prezență la diverse evenimente sociale și de divertisment.

Președintele Asociației medicilor practicieni din Barbados, Dr. Lynda Williams, a descris-o pe Dr. Matthew ca fiind o persoană iubitoare.

Ea a transmis condoleanțe familiei în numele BAMP.

Un suflet frumos care iubea viața.

Așa își amintește Stacy Stuart, o prietenă veche, pe Dr. Donna Matthew, care a murit în Brooklyn, New York, la vârsta de 48 de ani.

Matthew a suferit un atac de cord.

„Donna era pur și simplu frumoasă. Avea o inimă de aur, avea cea mai mare inimă și un suflet frumos”, a declarat Stuart pentru The Nation. „Iubea viața, iubea hainele frumoase, avea grijă de ea însăși și îi plăcea să împărtășească.”

Stuart, care conduce Stacy Stuart Lifestyle, a declarat că s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, când Matthew a cumpărat pentru prima dată haine de la ea. S-au întâlnit din nou în St Lawrence Gap, Christ Church, și au ajuns să devină prieteni foarte apropiați.

„Ea nu și-a folosit niciodată titlul de doctor în medicină, nu se baza pe asta. Și-a iubit viața ca individ, nu ca profesie”.

A fost vaccinată cu AstraZeneca

Pe 16 februarie 2021, aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost vaccinată împotriva Covid-19 cu vaccinul produs de AstraZeneca, fapt pentru care medicii de la instituția în care a lucrat consideră acum că această vaccinare Astrazeneca ar fi fost una dintre cauzele morții sale.

Cu toate acestea, alți colegi susțin că femeia muncea din greu și că lucra deseori în ture de noapte, în timp ce ar fi trebuit să se odihnească.

„Astăzi am primit vaccinul AstraZeneca împotriva Covid-19. Mulțumesc asistentei care mi l-a administrat, aproape nu m-a durut deloc. Vaccinați-vă acum pentru a învinge această pandemie de covid-19”, scria ea atunci.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel