Sari la conținut

O femeie a scos opt invadatori ruși din luptă, fără armă! Știrea a făcut înconjurul lumii

Armata lui Putin se decimează. În cele aproape patru săptămâni de când Rusia a început să atace Ucraina, luptele au făcut victime de ambele părți. Șapte mii de soldați ruși au fost uciși în luptă până acum, iar lista se mărește.

Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupţie din Ucraina, a anunţat cum a reușit o bătrână să ucidă opt invadatori ruși.

O femeie a scos opt invadatori ruși din luptă, fără armă! Știrea a făcut înconjurul lumii

Bătrna din Ucraina i-a aşteptat pe ruşi cu prăjituri facute în casă. Imediat după ce le-au mâncat, opt bărbați au decedat pe loc. Femeia i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă, dar otravite.

„Ocupanţii ruşi se asteptau ca ucrainenii să îi întâmpine cu pâine şi sare! De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otravite. A ucis opt ocupanţi”, arată o convorbire telefonica interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Citeste si:

Bunicuţa s-a asigurat ca militarii să fie atrași de gustoasele prăjituri și a pus otravă în ele. Finalul a fost cumplit: opt soldați au murit pe loc!

Înregistrarea conversaţiei a fost publicata pe YouTube de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului ucrainean de interne.

„Opt oameni au plecat acasa în sicrie de zinc!”

„O bunică i-a hrănit cu placinte – opt oameni au plecat acasa în sicrie de zinc!”, a spus militarul rus. „Nu avem ce manca. Am ieşit ieri, am furat o raţă. Dacă reuşim să intram în magazine, luăm ţigări şi mâncare. Pentru că nu există nimic, înţelegi? Murim de foame!”, s-a plâns un soldatul rus, potrivit romaniatv.net.

Amintim că cinci generali ruși și-au pierdit viața.  NY Times a raportat pe 16 martie că între 14.000 și 21.000 de soldați ruși au fost grav răniți și scoși din planul de război! Experții au calculat că Rusia ar putea pierde peste 121.000 de soldați ruși doar într-un an!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.